Prvi trejler za seriju "Tajne vinove loze" najavljuje uzbudljivu ljubavnu sagu (VIDEO)

21.01.2021

14:04 >> 20:13

0

Porodična drama ponovo je spojila na malim ekranima omiljeni glumački i bračni par, Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića

Prvi trejler za seriju "Tajne vinove loze" najavljuje uzbudljivu ljubavnu sagu (VIDEO)
Copyright Promo / Miša Obradović

Objavljen je trejler za televizijsku sagu „Tajne vinove loze“, koja od 18. januara u 21 čas na male ekrane donosi priču o isprepletanim sudbinama i dramatičnoj borbi dve vinarske porodice, sa severa i istoka Srbije.

Kao što smo nedavno najavili, porodična drama u produkciji Telekoma Srbija i Metro productions, ponovo je spojila omiljeni glumački i bračni par, Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića, a zvaničan trejler za seriju nagoveštava intimnu priču o vinu, ljubavi, tajnama iz prošlosti, novcu, prevarama i životnim načelima.

Promo / Tajne vinove loze

Nastala prema motivima spisateljice Mirjane Bobić Mojsilović, serija „Tajne vinove loze“ upoznaće nas sa porodicom bogatog tajkuna Vuka Tomovića sa Palića i Verom Smiljanić, samohranom majkom dvojice sinova iz Negotinske krajine, čiji životi neobičnim spletom okolnosti postaju duboko povezani.

Pročitajte još

Prema rečima autora, ova priča šalje poruku “da nema porodice bez tajne, ali i da su u vinu, pored istine, zanos i ljubav.”

Serija „Tajne vinove loze“ emitovaće se premijerno svakog radnog dana od 21 čas na kanalu Superstar.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike