U etru korone: Radio dani ponovo onlajn

23.11.2020

13:25 >> 15:02

0

Autor: Dejan Ćirić

Radio dani RAB Srbija biće održani onlajn, 24. i 25. novembra, na Zoom aplikaciji

U etru korone: Radio dani ponovo onlajn
Copyright Pixabay

I pored velike želje i nadanja da će jesenji 20. Radio dani ipak biti održani na Zlatiboru, organizatori su zbog aktuelne epidemiološke situacije bili primorani da ih, kao i prethodne u aprilu, organizuju onlajn.

– Situacija je takva da ćemo i ovog puta predavanja, okrugle stolove i diskusije organizovati onlajn. Kao i uvek, očekuju nas zanimljive i aktuelne teme i stručni predavači iz celog sveta i radujem se što ćemo ponovo pokazati da za radio ne postoje prepreke i što uvek idemo napred i postajemo sve bolji i bolji, jer mi smo RAB Srbija – poručila je Maja Raković, predsednica Udruženja

Eminentni predavači stižu iz celog sveta, a programske teme organizatori su prilagodili aktuelnom trenutku, pa su nazivi predavanja i okruglih stolova: „Klijenti i prodaja u doba korone“; „Kako radio funkcioniše u doba korone“, „Očekivanja i stanje u Mađarskoj za vreme virusa“, „Muzičari i radio“, „Radio posle krize“, „100 godina komercijalnog radija“, „Značaj muzike u radio imidžu“ i „Oglašavanje u kriznim vremenima“.

Pixabay

Radio dane RAB Srbija otvoriće Slavica Trifunović, pomoćnica ministra informisanja, Maja Raković, predsednica RAB Srbija i predstavnik Regulatornog tela za elektronske medije. Kao i na svim prethodnim radijskim skupovima i sada će za goste i učesnike biti organizovani mini-koncerti. Uživo, takođe putem Zoom aplikacije, nastupiće Nevena Bošović i Oliver Katić, kao i bendovi „Osvajači“ i „Boemi“.

U okviru Radio dana dodeljuje se i nagrada za roman na srpskom jeziku koji je objavljen između 1. novembra 2019. godine i 1. novembra 2020. godine, u spomen na Miloša Crnjanskog i njegovo delo, a u želji da se nagrađivanjem književnih dela objavljenih na srpskom književnom prostoru pruži podrška razvoju naše književnosti.

PROČITAJTE JOŠ: Masimo održava koncert uživo i virtuelno: Ovo je budućnost našeg posla – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike