Masimo održava koncert uživo i virtuelno: Ovo je budućnost našeg posla

23.11.2020

17:28 >> 19:15

0

Veselim se tome da stanem pred 500 gledalaca u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za publiku kod kuće prirediti specijalan šou,

Masimo održava koncert uživo i virtuelno: Ovo je budućnost našeg posla
Copyright ATAImages / Antonio Ahel

Pop muzičar Masimo Savić održaće koncert 10. decembra u dvorani “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu za 500 posetilaca, a istovremeno će se emitovati i virtuelno.

– Počašćen sam što sam dobio priliku da budem deo ove posebne priče, jer učestvovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se tome da stanem pred 500 gledalaca u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za publiku kod kuće prirediti specijalan šou: kamere, svetla, režija, ton i video majstori pobrinuće se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu… Ovakvi događaji koji spajaju stvarno i virtuelno, a s obzirom na situaciju u svetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu muziku možemo približiti široj publici – zaključio je Masimo.

Virtuelne ulaznice pružaju priliku svima onima koji neće moći da dođu u Lisinski, da provedu nezaboravno veče u svom aranžmanu, a karte za taj vid praćenja koncerta su u prodaji. Po završetku kupovine, umesto uobičajene ulaznice, na mejl stiže link za direktno uključenje u virtuelni koncert.

Pročitajte još: Šou se nastavlja: Lični asistent Fredija Merkjurija stiže u Beograd

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike