Tom Hardi i Vudi Harlison u brutalnom pokolju: Novi trejler za „Venom 2“ (VIDEO)

07.08.2021

15:01 >> 12:34

0

Autor: Dejan Ćirić

U rediteljsku stolicu ovog puta je seo Endi Serkis, čovek koji se proslavio ulogom Goluma iz trilogije Gospodar prstenova

Tom Hardi i Vudi Harlison u brutalnom pokolju: Novi trejler za „Venom 2“ (VIDEO)
Copyright Tom Hardi, film "Venom"/Profimedia

Britanska glumačka zvezda Tom Hardi vraća se ove jeseni na veliko platno kao ubilački zaštitnik Venom, jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvelovih likova.

Premijera nastavka hit filma iz 2018. pod nazivom “Venom: Let There Be Carnage” (Venom: Neka bude pokolja), planirana je za 24. septembar, a nakon što je publika u prvom trejleru imala priliku da upozna “opušteniju stranu” Venoma i njegovog koegzistiranja sa Edijem Brukom (Tom Hardi), iz novog trejlera nema dileme kakav će haos uneti zlikovac Karnage (Vudi Harlison), piše Hollywood Reporter.

Film “Venom” Profimedia

I u nastavku, Hardi igra novinara Edija Broka, koji je u svom istraživanju igrom slučaja postao domaćin vanzemaljskog stvorenja – Venoma, kom je potreban čovek kako bi preživeo, a zauzvrat čovek dobija neverovatne moći. Ipak, ovog puta, Harlison koji je u prvom delu filma portretisao serijskog ubicu Kletusa Kasadija, transformiše se u zlikovca Karnagea, glavnog suparnika Venoma.

Pored Toma Hardija i Vudija Harlisona, u nastavku igraju i Mišel Vilijams, Naomi Haris i Stiven Grejam.

Vudi Harlison, film “Venom 2″/Profimedia

U rediteljsku stolicu ovog puta je seo Endi Serkis, čovek koji se proslavio ulogom Goluma iz trilogije “Gospodara prstenova”, a koji je prethodno režirao blokbastere “Breathe” i “Mowgli”.

Pročitajte još

Originalni “Venom”, koji je režirao Ruben Flajšer (poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave), bio je iznenađujući hit budući da je zaradio 856 miliona dolara na blagajnama u svetu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike