Serija „Jedini izlaz” uskoro na malim ekranima: Uzbudljivija priča i novi likovi (FOTO+VIDEO)

13.04.2021

15:01 >> 13:11

0

Autor: Dejan Ćirić

U deset epizoda koje će se emitovati subotom i nedeljom u udarnom terminu uživaće i oni koji su gledali film

Serija „Jedini izlaz” uskoro na malim ekranima: Uzbudljivija priča i novi likovi (FOTO+VIDEO)
Copyright Anđelka Prpić Promo/Jedini izlaz

Ljubitelji kvalitetnog igranog TV programa će od subote, 17. aprila u 21 sat, kada će biti emitovana prva od deset epizoda na Superstar TV, moći da uživa u seriji “Jedini izlaz”. Serija je nastala iz istoimenog filma, koji je za kratko vreme osvojio bioskopsku publiku, a veliko interesovanje za ovaj psihološki triler sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, najbolji je poziv svima da narednih pet vikenda budu uz male ekrane. U četrdesetosmominutnim epizodama koje će se emitovati subotom i nedeljom u udarnom terminu, uživaće i oni koji su gledali film, budući da će se kroz ovaj format značajno proširiti priča i pojaviti novi likovi.

Promo / ARTvista

Serija nastala prema ideji Marka Popovića i Darka Nikolića, koji potpisuje režiju, okupila je impozantnu glumačku ekipu pojačanu glumcima iz regiona. Pored popularne Anđelke Prpić koja se odlično snašla u za nju novom žanru, u seriji kao i na filmu igraju Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović, Vanja Ejdus dok se u novim ulogama pojavljuju Radoslav Milenković, Miloš Vlalukin, Slobodan Beštić, Nela Mihailović, Aleksandra Janković, Anastasia Mandić, Ana Mandić, Marko Janjić, Dubravko Jovanović i drugi.

Promo/Jedini izlaz

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić), stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana ne može da vrati sećanja na nesreću, niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ.

Promo/Jedini izlaz

Kod inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović), dolazi Mali Đole, nekadašnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.

Pročitajte još

Direktor fotografije je Miljan Milovanović, producenti Marko Stanković i Darko Nikolić, kompozitor Đorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler. Serija je snimljena u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji kuće „Stanković i sinovi“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike