Olja Lević i Luka Raco za 24sedam: Počastvovani smo jer nastavljamo tradiciju

02.10.2020

12:31 >> 14:19

0

Autor: Dejan Ćirić

Mladi glumci proglašeni su za najbolji glumački par na festivalu Fedis

Olja Lević i Luka Raco za 24sedam: Počastvovani smo jer nastavljamo tradiciju
Copyright ATAImages

Na sinoć održanom desetom jubilarnom Festivalu drama i serija „Fedis“ u kategoriji „Najbolji glumački par“ trijumfovali su glumci Olja Lević i Luka Raco koji su stekli ogromnu popularnost zahvaljujući seriji „Igra sudbine“ u kojoj tumače glavne uloge. Olja i Luka nisu krili koliko su srećni zbog nagrade koju su ranije dobijali naši najveći glumci, posebno što se radi o priznanju koje se dodeljuje izborom publike. Upravo se na te dve važne činjenice osvrnula mlada glumica u izjavi za naš portal:

– Veoma sam srećna i počastvovana što sam dobila baš ovu nagradu koju dodeljuje publika i što smo Luka i ja nastavili tradiciju dugu 46. godina. Zaista je velika čast dobiti priznanje koje su osvajala naša najveća glumačka imena kao što su Milena Dravić i Ljubiša Samardžić – izjavila je Olja Lević.

ATA Images

Njen kolega i partner na ekranu, Luka Raco rekao je da je velika čast biti deo jednog ovakvog festivala, a još više dobiti nagradu publike i dodao:

– Hvala Fedisu, hvala ljudima koji su glasali za nas, ova nagrada je definitivno dalja motivacija za predstojeće projekte.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike