Prvi kadrovi Matriksa 4: Objavljen tizer nastavka kultnog filma (VIDEO)

08.09.2021

08:45 >> 08:48

0

Može se između ostalog videti da Neo uzima plavu pilulu dok se u ogledalu vidi odraz druge osobe

Prvi kadrovi Matriksa 4: Objavljen tizer nastavka kultnog filma (VIDEO)
Copyright Matrix / Profimedia

Dugoočekivani nastavak “Matriksa” – “Resurrections” uskoro će se naći pred publikom, a uoči sutrašnjeg premijernog prikazivanja prvog trejlera, noćas je izašao prvi tizer koji nestrpljivim fanovima makar malo daje uvid u novu priču koja stiže nakon 22 godine.

Neo kog ponovo igra Kijanu Rivs, vraća se u Matriks, uzima plave pilule i ide kod psihijatra (igra ga Nil Patrik Haris iz “How I Meet Your Mother”). Sve se menja kada u njegov život uđe lik u izvođenju Jahja Abdul-Maten II (“Candyman”, “Watchman”) koji mu pomaže da vidi da je ono što smatra relanošću zapravo samo fatamorgana.

Matriks / Profimedia

U tizeru se može, između ostalog, videti da Neo uzima plavu pilulu dok se u ogledalu vidi odraz druge osobe. Tu je i njegova flašica sa pilulama koja je prepisana na ime alter ega Tomasa Andersona.

Pročitajte još

U sledećem kadru se vidi Abdul-Maten kako posmatra sebe u ogledalu, a tu je još jedan novi lik kog igra Džesika Henvik (Nimeria Send iz “Game of Thrones”), koja je jedan od vojnika u ratu protiv mašina. U četvrtom delu “Matriksa” pojavljuje se i Džonatan Grof (“Mindhunter”) koji, kako se ranije pisalo, prolazi kroz slične promene kao i Neo kada je uzeo crvenu pilulu u prvom filmu triologije. Tokom noći i današnjeg dana izašlo je nekoliko različitih tizera koji pokazuju drugačije vreme i drugu pilulu… S nestrpljenjem se očekuje sutrašnji dan i ceo trejler…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike