“Matrix 4” do kraja godine u bioskopima: Kijanu Rivs najavljuje ljubavnu priču

28.08.2021

17:30 >> 17:32

0

Autor: Dejan Ćirić

Pretpostavljalo se da će novi nastavak biti putovanje kroz vreme, a glumac je samo kratko izjavio: Neću se vratiti u prošlost”

“Matrix 4” do kraja godine u bioskopima: Kijanu Rivs najavljuje ljubavnu priču
Copyright Kijanu Rivs, film "Matrix"/Profimedia

“Matrix Resurrections” biće prvi film od 2003, odnosno nastavak “Revolutions” koji je navodno završio priču o Neu, Triniti Morpheusu i ostatku ekipe koja je pobegla iz istoimene virtuelne stvarnosti.

Trejler za nadolazeći nastavak prikazan je i u sklopu Warner Bros. panela u CinemaConu, na kojem je prikazan susret između Nea i Trinity.

Kijanu Rivs, film “Matrix”/Profimedia

Iako se o četvrtom “Matrix” filmu malo zna, najnoviji deo će režirati i napisati Lana Vakovski, ali neće biti uključena Lili Vakovski, koja je prethodno napisala i ko-režirala prva tri dela u seriji. Koautor filma biće i scenarista projekta “The Lazarus Project”, Aleksandar Hemon i Dejvid Mičel, čija je knjiga “Cloud Atlas” adaptirana u istoimeni film.

Takođe se vraćaju Kijanu Rivs kao Neo, Keri En Mos kao Triniti, Džejda Pinket Smit kao Niobe, Lambert Vilson kao The Merovingian i Daniel Bernhardt kao agent Džonson.

Kijanu Rivs i Keri En Mos, film “Matrix”/Profimedia

Iako još ne znamo radnju za “Matrix 4”, Rivs je ranije izjavio da je film “ljubavna priča”. Pretpostavljalo se da će novi nastavak biti putovanje kroz vreme, a glumac je samo kratko izjavio: “Neću se vratiti u prošlost”, prenosi bosonoga.com.

Pročitajte još

“Matrix Resurrections” 22. decembra stiže u bioskope i na HBO Max.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike