Održana svečana premijera filma „Jedini izlaz“ (FOTO+VIDEO)

11.02.2021

14:01 >> 13:19

0

Autor: Dejan Ćirić

Film je od danas na redovnom bioskopskom repertoaru

Održana svečana premijera filma „Jedini izlaz“ (FOTO+VIDEO)
Copyright Promo/Marko Edge

Premijera filma “Jedini izlaz”, reditelja Darka Nikolića, sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, održana je sinoć u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Ovo je prva premijera domaćeg filma u ovoj godini, a publika je uz poštovanje epidemioloških mera, uživala u novom ostvarenju. Autorska i glumačka ekipa poklonila se publici nakon šest projekcija u bioskopu Cineplexx Ušće.

Promo/Marko Edge

Film je nastao u produkciji kuća Stanković i sinovi, Telekom Srbija i Filmskog centra Srbije.

Pročitajte još

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Promo/Marko Edge

Glavne uloge, pored odlične Anđelke Prpić, tumače Danica Maksimović, Ljubomir Bandović, Janko Popović Volarić, Milan Čučilović, Milena Predić, Nikola Ristanovski, Toni Mihajlovski, Jovo Maksić, Sonja Kolačarić, Boris Komnenić, Andrija Bošković i drugi.

Film je od danas na redovnom bioskopskom repertoaru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike