Odabrana ploča koja će otputovati u svemir

19.07.2021

08:16 >> 08:20

0

Grupa je ušla na listu 100 najvećih svih vremena čuvenog muzičkog magazina Roling stoun, a 2. marta 2002. ušli su i u Rokenrol kuću slavnih

Odabrana ploča koja će otputovati u svemir
Copyright Pixabay

CJ Ramone je nedavno objavio Instagram video u kome je izjavio da će prva ploča Ramonesa biti poslata u svemir.

Prema CJ-u, iza “puta prema tamo gde nikad ranije nije otišla nijedna pank ploča”, stoju italijanska pank organizacija / festival Punk Rock Raduno. Snimak bi trebalo da bude otpremljen u svemir 17. jula 2022. godine, piše Headliner.rs

Ramons / Profimedia

U saoštenju festivala piše:

– Nekoliko dana nakon završetka misije, podelićemo mali video sa prvim zapisom Ramonesa i našim fotografijama / porukama u svemir, a ime svih koji su dali svoj doprinos biće upisano! U slučaju da se pitate, sonda će doleteti natrag na Zemlju pošto pređe oko 30 km, a zatim će je naš proizvodni tim popraviti, tako da u svemiru neće biti otpada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cj Ramone (@theecjramone)

Ramons je bila američka pank rok grupa koja se smatra prvom muzičkom grupom koja je svirala ovakvu vrstu muzike. Formirani su u mestu Forest Hils u Njujorku 1974. Jednim od osnivača se smatra Daglas Glen Kolvin.

Pixabay

Raspali su se 22 godine kasnije, 1996, posle 14 studijskih i živih albuma. Tokom svog postojanja često su putovali na turnejama, održavši 2.263 koncerta. Nekoliko godina posle raspada, frontmen grupe Džoi Ramon, kao i druga dva člana Džoni Ramon i Di Di Ramon, preminuli su. Ramons važi za jedan od najuticajnih i najpopularnijih bendova koji su svirali pank muziku.

Pročitajte još

Grupa je ušla na listu 100 najvećih grupa svih vremena čuvenog muzičkog magazina Roling stoun, a 2. marta 2002. ušli su i u Rokenrol kuću slavnih.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike