Fibi i Ros otkrili intrigantne detalje o dugoočekivanom nastavku "Prijatelja"

05.03.2021

12:41 >> 16:02

0

HBO je prošle godine najavio da će publika gledati omiljenu seriju u maju mesecu, ali je sve prolongirano zbog aktuelne situacije svuda u svetu

Fibi i Ros otkrili intrigantne detalje o dugoočekivanom nastavku "Prijatelja"
Copyright Profimedia

Američki glumac Dejvid Švimer, poznat po ulozi Rosa Gelera u kultnoj seriji “Prijatelji” potvrdio je da će se od aprila u Los Anđelesu snimati nastavak.

Uslovno rečeno nastavak, jer serija čiju ćemo samo jednu 90-minutnu epizodu videti, kako je otkrio, neće imati onu radnju na koju je publika navikla. Švimer je potvrdio da će u seriji svi glumci igrati sami sebe, dakle neće biti Monike, Čendlera, Rosa, Fibi, Rejčel i Džoija.

– Za nešto više od mesec dana idem u Los Anđeles, gde počinje snimanje. Konačno smo smislili način da to sigurno snimimo i biće delova koje ćemo napolju snimati zbog sigurnosnih protokola – rekao je Švimer u emisiji voditelja Endija Koena.

Liza Kudrou dodala je da niko od njih neće reprizirati uloge.

,,Prijatelji”, Profimedia

– I samo nalaženje nas šestoro pred kamerama mislim da će se dopasti publici. Snimaćemo u originalnom studiju gde smo se proslavili. Morali smo da napravimo nešto drugačije ovog puta – rekla je popularna Fibi.

HBO je prošle godine najavio da ćemo “Prijatelje” gledati u maju mesecu, ali je sve prolongirano zbog aktuelne situacije svuda u svetu.

Pročitajte još

Pre dve godine istu stvar uradili su producenti slavne serije “Beverli Hils” okupivši originalnu postavu glumaca koji takođe nisu glumili junake, već sami sebe. Međutim, sudeći prema reakcijama fanova, to okupljanje bolje da se nije dogodilo pred kamerama, a šta će čuveni Prijatelji da urade, ostaje da sačekamo i vidimo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike