Mejl upozorenja za nominovane: Nova pravila i zabrane na dodeli Oskara

19.03.2021

17:52

0

Ceremonija uručenja najprestižnije filmske nagrade biće održana 25. aprila

Mejl upozorenja za nominovane: Nova pravila i zabrane na dodeli Oskara
Copyright Profimedia

Na 93. dodeli Oskara 2021. godine Zoom neće biti dozvoljen za razliku od Emija i Zlatnog globusa, čiji su dobitnici imali opciju da nagradu prime iz udobnosti svojih domova, prestižnoj ceremoniji moraće da prisustvuju lično, saopštili su producenti.

Stiven Soderberg, Stejsi Šer i Džes Kolins poslali su mejl svim nominovanim u četvrtak u kome su navedena nova pravila i u kome se insistira da, uz sve mere sigurnosti, prisustvuju ceremoniji.

Akademija planira da priredi “intiman događaj” u Los Anđelesu.

– Oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju ceremoniji iz bilo kog razloga, samo želimo da naglasimo da Zoom neće biti opcija i da će Akademija preuzeti nagradu za njih – rekli su između ostalog.

Pixabay

Producenti su naglasili da su “preduzeli adekvatne mere” kako bi obezbedili “sigurno i zabavno veče za sve koji će doći u Dolbi teatar i napomenuli da “osećaju da bi virtuelni pristup mogao da umanji njihove napore”.

Ceremoniji će prethoditi 90-minutni koktel kome će moći da prisustvuju samo voditelji, nominovani i njihovi gosti, a istakli su da nije dozvoljeno da se dođe u “kežual” garderobi već u svečanoj toaleti, aludirajući na pojedine glumce koji su se na dodeli Zlatnih globusa pojavili u trenerkama.

Pročitajte još

Što se tiče obraćanja na bini, savetovali su budućim oskarovcima da ne drže duge govore, da se obraćaju ljudima direktno, da ne pišu svoje zahvalnice na papiru, ali su istakli i važnost pričanja priče kroz intimne ispovesti i povezivanje sa publikom, piše Telegraf.

Podsetimo, 93. dodela Oskara održaće se 25. aprila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike