Marija Vicković o novoj seriji "Radio Mileva": Olga Odanović je naslednica naših najvećih komičarki, živa legenda

09.03.2021

09:51 >> 09:52

0

Mileva je dobra duša. Želi svima da pomogne. Nekada izgleda kao da zabada nos u tuđe stvari, ali to sve ispada veoma šarmantno, ističe glumica

Marija Vicković o novoj seriji "Radio Mileva": Olga Odanović je naslednica naših najvećih komičarki, živa legenda
Copyright Promo / RTS

Nova serija “Radio Mileva”, koja je nastala po ideji Nebojše Garića, dok režiju potpisuje Elmir Jukić, počinje večeras u 20 časova na Prvom programu RTS.

Glumica Marija Vicković tumači Milevinu (Olga Odanović) ćerku Nataliju, koja je, kako kaže, njen antipod – ona je profesorka srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji, odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera i radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova.

– Ovo je prava serija koja će da oraspoloži ljude. Završili smo je posle 97 dana snimanja, snimili smo 35 epizoda još od početka oktobra. Ipak, sve je to lako proteklo jer smo radili jednu duhovitu, humorističku seriju i proveli se odlično, a mislim da će i gledaoci uživati. Svi mi želimo da imamo “Radio Milevu”. To je žena koja sve te ljude u zgradi povezuje i radoznala je. Ona je predstavnik onih starijih, boljih vremena –  objašnjava Vickovićeva.

Promo/RTS

U porodici postoje tri generacije: Natalijina ćerka Sonja – koja je stalno na internetu i Tik-Toku, Natalija kao srednja generacija i njena majka Mileva. Nataliju je odmah nakon rođenja njene ćerke, još pre 15 godina, ostavio muž. Pošto je sa Natalijom očigledno negde pogrešila, Mileva je odlučna da unuku Sonju “uzme pod svoje” kako bi od nje napravila svoju doslednu naslednicu, čemu se Natalija svim silama protivi. Iako sve nadzire, Mileva nije osoba koja istinski smeta ljudima.

– To je zato što je dobra duša. Želi svima da pomogne. Nekada izgleda da zabada nos u tuđe stvari, ali to sve ispada veoma šarmantno. Olga Odanović je naslednica naših najvećih komičarki. Živa legenda – ističe Vickovićeva.

Pročitajte još

“Radio Mileva” je porodična serija za sve generacije, a publika će je, kako tvrdi glumica, zavoleti zbog odlične glumačke ekipe, kao i zabavne radnje i duhovitih i dinamčnih događaja koji prate glavne likove.

Pored Olge Odanović i Marije Vicković, u seriji će publika gledati i Nikolu Koju, Branimira Brstinu, Daru Džokić, Tihomira Stanića, Bojana Dimitrijebvića, Anđelku Prpić, Marka Gvera i mnoge druge.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike