Olga Odanović o novoj, urnebesnoj komediji „Radio Mileva“: Ona svuda zabada nos, ali stvarno želi da pomogne!

04.03.2021

13:25 >> 06:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Serija će se od 9. marta emitovati na Prvom programu RTS-a

Olga Odanović o novoj, urnebesnoj komediji „Radio Mileva“: Ona svuda zabada nos, ali stvarno želi da pomogne!
Copyright Promo/RTS

Danas se završava snimanje serije „Radio Mileva“ za koju svi koji su učestvovali u njenom stvaranju kažu da će nam doneti mnogo smeha. Glumačku ekipa kakvu dugo nismo videli u istom projektu čine Olga Odanović, Marija Vicković, Branimir Brstina, Nikola Kojo, Dara Džokić, Tihomir Stanić, Svetozar Cvetković, Anđelka Prpić, Bojan Dimitrijević i mnogi drugi, obećava visok kvalitet ove komedije koju od 9. marta gledamo na Prvom programu RTS-a.

Promo/RTS

Olga Odanović tumači naslovnu ulogu, Milevu Majstorović ili „Radio Milevu“. Ona je šezdesetogodišnja Beograđanka, penzionisana sekretarica predsednika opštine, koja živi u porodičnom stanu na Neimaru sa razvedenom ćerkom Natalijom i unukom Sonjom. Samouverena je, energična, „namazana“, žena koja ima sve informacije i prati sva dešavanja. Mileva nije samo autoritet u okvirima svoje porodice već i u čitavoj zgradi.

Promo/RTS

– U zgradi gde se radnja serije odvija, niko ne bi mogao bez Mileve, jer, iako svuda zabada nos, ona stvarno želi svima da pomogne. Posle 97 dana završavamo snimanje i žao nam je jer smo zaista uživali, smejali se i zabavljali.

Pročitajte još

Serija je brza, brzo se menjaju situacije, a problemi koji se javljaju kod likova u seriji su oni svakodnevni, nisu veliki životni problemi, ali se njima čini da su najveći na svetu. Ali zato što su karakteri takvi kakvi jesu, dolazi se u sukobe i razne situacije i najbanalnije stvari dovode do vrhunca ludila. „Radio Mileva će vas zabaviti, i sa zaključavanjem i bez zaključavanja, mislim da ćete uživati u seriji – ističe Olga Odanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike