Žarko Laušević u novoj seriji "Kalkanski krugovi" čiji naziv krije mračnu simboliku (FOTO)

04.03.2021

10:45 >> 14:14

0

Dugo čuvana tajna iz prošlosti, okosnica je ove intrigantne drame, koja se pre svega bavi problemima savremene porodice

Žarko Laušević u novoj seriji "Kalkanski krugovi" čiji naziv krije mračnu simboliku (FOTO)
Copyright Žarko Laušević Promo/ Firefly

Nova serija “Kalkanski krugovi” stiže na male ekrane sredinom marta u produkciji “Firefly”, a kroz deset epizoda prati dinamičnu i uzbudljivu istoriju sukoba dve porodice u šumadijskom selu Dol.

Dugo čuvana tajna iz prošlosti, okosnica je ove intrigantne drame, koja se pre svega bavi problemima savremene porodice. Kako najavljuju iz produkcijeske kuće, radnja je smeštena u seoskom ambijentu netaknute prirode, a problemi i situacije o kojima se priča su savremeni, generacijski određeni i na taj način se ova serija obraća najširem auditorijumu što će publika sigurno prepoznati.

Promo / Firefly

Simboličan naziv “Kalkanski krugovi” mogao bi da se tumači kao “zaštitni krugovi” i odnosi se na krugove od kreča, koji su pravljeni oko kuća u kojima su živeli oboleli od gube.

Pročitajte još

Autorska ekipa je na čelu sa našim proslavljeni scenaristom Đorđem Milosavljevićem, dok je reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičič i drugima poznatim imenima našeg glumišta.

 

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija koji stoje iza ovog TV projekta najavlju da je premijerno emitovanje planirano za 13. mart na kanalu Superstar TV, a 20. marta na RTS.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike