Lek za dušu: Zvezdara teatar nastavlja sa matine predstavama i u novoj godini

28.12.2020

11:02 >> 12:08

0

Na repertoaru u januaru nalazi se šest predstava

Lek za dušu: Zvezdara teatar nastavlja sa matine predstavama i u novoj godini
Copyright Promo / Zvezdara teatar

U novoj 2021. godini Zvezdara teatar nastavlja sa matine predstavama koje će biti izvođene vikendima sa početkom u 12 časova, a ovog januara na repertoaru je šest predstava.

Novu godinu počinju sa predstavom “Hipnoza jedne ljubavi” Dušana Kovačevića, koja je na repertoaru 16. januara, a dan kasnije na sceni Zvezdara teatra biće izvedena predstava “Tre sorele” Stevana Koprivice.

Naredni vikend je rezervisan za “Ljubav u Savamali” Ivana Lalića, koja se izvodi 23. januara i “Bajku o pozorištu” Vladimira Đurđevića, koja je na repertoaru 24. januara.

“Osama-Kasaba u Njujorku” Vladimira Kecmanovića biće odigrana 30. januara, a u nedelju 31. januara “Večera budala” Fransisa Vebera.

– S obzirom na epidemiološku situaciju, značiće nam da u što većem broju kupujete karte preko našeg onlajn servisa, kako bismo izbegli čekanje u redovima ispred blagajne i olakšali svima da dođu do karata. Još jedan važan argument ide u prilog onlajn kupovini, a to je da se novac prilikom otkazivanja predstave automatski refundira na račun kupca dok je za ulaznice kupljene na biletarnici refundaciju potrebno izvršiti na mestu kupovine – ističu iz Zvezdara teatra.

Pročitajte još

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave onlajn, blagajna će biti otvorena 26. i 27. decembra 10-12 časova, potom od 28. do 30. decembra u periodu od 12-18 sati, a nakon praznične pauze biletarnica počinje sa radom u petak, 8. januara 12-18 časova i tokom ovog meseca će raditi petkom 12-18 i subotom i nedeljom 10-12 časova.

– Želimo vam da u predstojećim praznicima pronađete mir i u ovo specifično vreme ne zaboravite da je pozorište mesto koje leči, ako ne drugo, makar dušu… – poručuju iz pozorišta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike