Lazar Ristovski za 24sedam o seriji „Drim tim“: Ovo je jedna od mojih najboljih komičnih uloga

08.04.2021

16:42 >> 07:38

0

Autor: Dejan Ćirić

Gledaoce očekuje urnebesna komedija o nadama, željama i idealima običnih, jednostavnih ljudi koji su ujedno i veliki ljubitelji fudbala

Lazar Ristovski za 24sedam o seriji „Drim tim“: Ovo je jedna od mojih najboljih komičnih uloga
Copyright Promo / Drim tim

Nakon „Radio Mileve“ na RTS stiže nova humoristička serija „Drim tim“ inspirisana legendom o zvezdarskom Maradoni, odnosno čuvenom Ingetu sa Bulbuldera. Urnebesna priča, nastala u produkciji Telekoma Srbija i Zillion filma, prati sudbinu malog kluba iz Beograda u ambicioznom pohodu na vrh lestvice nacionalnog fudbala, a emitovaće se svakog radnog dana od 20 časova na Prvom programu Javnog servisa.

Promo/Vuk Papić

Reditelj serije je Dejan Zečević, dok scenario potpisuje Miloš Radović. Čuveni srpski glumac i producent, Lazar Ristovski, tumači glavnog junaka – Iliju Iku Srdića, fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova. Nesrećan zbog neuspešne fudbalske karijere, ali zahvaljujući izuzetnoj energiji, Ika sa svojom porodicom formira fudbalski tim i potpuno neočekivano, na opšte iznenađenje svih, niže uspehe.

Promo/Red

Na samom početku serije, FK „Bulbulderac“ – kako je ime ovog neobičnog porodičnog tima, nastupa u zonskom takmičenju, ali sa velikom ambicijom da jednog dana uđe u Drugu ligu, pa u Prvu, a onda i u Ligu šampiona! „Bulbulderac“ je smešten u Zvezdarskoj šumi, tu je mali teren, kućica gde žive svi zajedno – njih dvadesetak, oronula kafana sa baštom, roštilj… Klub se uglavnom izdržava od kafane, a Ika je bolji roštilj-majstor nego trener. Ovo izolovano mesto u šumi je i glavno poprište radnje u seriji.

Promo / Drim tim

Na lagan, brz i duhovit način „Drim tim“ priča romantičnu priču o nadama, željama i idealima običnih ljudi. Ma koliko da se svađaju, članovi Ikine porodice vezani su čvrstim vezama uzajamne ljubavi. Stub razdora, ali i stub spokoja je glavni lik koga tumači Lazar Ristovski, koji je za portal 24sedam na ovaj način prokomentarisao projekat od koga mnogo očekuje:

– Igram oca Iku koji ima 11 sinova i od kojih je sačinio fudbalski klub. Mi od jednog malog, provincijskog kluba dolazimo do toga da budemo šampioni Srbije u fudbalu. To je priča o veri, nadi, prijateljstvu i porodici. Ovo je jedna od mojih najboljih komičnih uloga. Lepo je što su sjajni glumci pristali da igraju manje uloge, tako da će serija obilovati glumačkim bravurama. „Drim tim“ je komedija za pamćenje! Mislim da su to sve argumenti koji će doprineti da ovo bude veoma gledana serija – rekao je Ristovski.

Promo/Vuk Papić

Svaka epizoda je priča za sebe i ima svoje glavne junake, ali će se kroz celu seriju pojavljivati i mnogi zanimljivi gostujući likovi koje igra čitava plejada dobro poznatih glumaca kao što su Mima Karadžić, Danica Ristovski, Voja Brajović, Tanja Šojić, Milan Kolak, Milica Tomašević, Teodora Ristovski, Jelisaveta Orašanin, Đorđe Stojković, Miodrag Radonjić, Jovo Maksić, Radovan Vujović, Aleksandar Filimonović, Bojana Stojković, Marko Gvero i mnogi drugi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike