Kultni triler sa Travoltom i Kejdžom dobija svoj nastavak

15.02.2021

11:31 >> 15:52

0

Originalni film Ukradeno lice režirao je Džon Vu, a zbog svojih glumačkih izvedbi dvojac je dobio odlične kritike

Kultni triler sa Travoltom i Kejdžom dobija svoj nastavak
Copyright Profimedia

Proteklih dana u medijima je odjeknula vest da se snima rimejk čuvenog trilera “Ukradeno lice” (Face/Off), iz 1997. godine sa maestralnim Džonom Travoltom i Nikolasom Kejdžom, a sada su se oglasili i tvorci budućeg projekta.

Adam Vingard, reditelj predstojećeg ostvarenja “Godzilla vs. Kong”, trebalo je da sa saradnikom Sajmonom Beretom napiše scenario za novu verziju trilera, no, kako je i sam istakao to baš i nije tačno:

– Nikada mi ne bi palo na pamet da snimim rimejk “Face/Off”. To je savršen akcioni film. Sajmon Baret i ja ćemo napisati direktan nastavak – napisao je Vingard na svom Instagram profilu.

Vingard i Baret su prethodno sarađivali na hororu “Veštica iz Blera”, trileru “Gost” i još jednom hororu “Grozan dan za umiranje”.

Originalni “Face/Off” režirao je Džon Vu, Travolta je igrao agenta FBI, dok je Kejdž bio terorista, a njihova lica plastičnom operacijom su zamenjena.

To je prvi holivudski film kojim je Vu dobio veliko priznanje, a zbog svojih glumačkih izvedbi dvojac je dobio odlične kritike. Ostvarenje je poznato po stilizovanim akcionim sekvencama, muzičkim partiturama Džona Pauvela, originalnosti i ironičnom humoru, piše Telegraf.

Pročitajte još

Takođe, originalno delo je ostvarilo i veliki komercijalni uspeh kao film sa najvećom zaradom te godine. U originalnoj glumačkoj postavi bili su i Džoan Alen, Alesandro Nivola, Đina Geršon i drugi, a sada se očekuje da će predstojeći nastavak imati potpuno novu glumačku ekipu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike