Glumica Lašana Linč je sledeći agent 007

06.11.2020

12:40 >> 15:47

0

Ona je u intervjuu kazala da je spremna na negodovanja, ali da se u svakom projektu trudi da svoje afroameričko iskustvo predstavlja 100 odsto autentično

Glumica Lašana Linč je sledeći agent 007
Copyright Profimedia

Glumica Lašana Linč potvrdila je da će naslediti titulu agenta 007, nakon „penzionisanja“ Džejmsa Bonda u predstojećem filmu „Nema vremena za umiranje“ (No Time to Die), prenosi Esquire.

Pojedini su pogrešno protumačili da će Linčova biti sledeći Džejms Bond, no ona je sada objasnila da će ostati pri svom liku Nomi, dok će joj 007 samo „predati štafetu“.

– Ja sam žena crne puti i znam da ću zbog toga biti meta mnogih rasprava i negodavanja. Zato stalno podsećam sebe da se ovo zaista dešava i da sam deo nečeg veoma, veoma revolucionarnog – istakla je Lašana Linč u intervjuu za „Harper’s Bazaar“.

Poslednji trejler za film „Nema vremena za umiranje“, čija premijera je zakazana za 2. april 2021. godina, prikazao je kako Nomi zajedno sa Bondom sarađuje na rešavanju misije.

Linčova je rekla za „Bazaar“ da je sarađivala sa spisateljicom Fibi Valer Bridž kako bi osigurala da lik ima „svežu žensku perspektivu“ koja je „suptilno nacrtana, verodostojna, možda čak i pomalo nezgodna“.

– Lik koji je previše uglađen, figura od livenog gvožđa? To je potpuno suprotno od onoga za šta se zalažem. Nisam želela da izgubim priliku kada je reč o tome šta bi Nomi mogla da predstavlja. Tražila sam barem jedan trenutak u scenariju gde bi afroamerička publika klimala glavom, ali da im istovremeno bude drago što predstavljam njihov stvarni život. U svakom projektu čiji sam deo, bez obzira na budžet ili žanr, afroameričko iskustvo koje predstavljam mora biti 100 odsto autentično – kazala je glumica.

Da podsetimo, Lašana je glumila Mariju Rembo u superherojskom filmu „Kapetan Marvel“ (2019).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike