Bond je konačno stigao! Najiščekivaniji film godine u domaćim bioskopima (VIDEO)

14.09.2021

12:01 >> 12:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Pretpremijera je zakazana za 6. oktobar, a dan kasnije film će se naći na repertoarima svih bioskopa

Bond je konačno stigao! Najiščekivaniji film godine u domaćim bioskopima (VIDEO)
Copyright Film "Nije vreme za umiranje" Promo/Taramount

Film „Nije vreme za umiranje“ konačno stiže u domaće i regionalne bioskope.

Ulaznice za za pretpremijerne projekcije filma puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, CineStar Ada Mall Beograd, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad Niš, Cine Grand Niš,  Bioskop Eurocinema (Subotica), Kulturni centar (Vrbas), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cinema 213 (Nikšić).

Film “Nije vreme za umiranje” Promo/Taramount

Film će pretpremijerno biti prikazan 6. oktobra u navedenim bioskopima a od 7. oktobra ulazi u redovnu distribuciju i naći se se na repertoarima svih bioskopa.

Film “Nije vreme za umiranje” Promo/Taramount

U filmu “Nije vreme za umiranje” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Film “Nije vreme za umiranje” Promo/Taramount

Fantastičnu glumačku ekipu čine Danijel Krejg, Rami Malek, Lea Sejdu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris i Džefri Rajt, kao i Kristof Volc i Rejf Fajns u ulozi “M”. U filmu takođe glume i Rori Kinir, Ana de Armas, Dali Benšala, David Denčik i Bili Magnusen. Reditelj filma je sjajni Keri Džodži Fukunaga.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike