Trejler za "Matrix 4" je konačno pred publikom (FOTO/VIDEO)

09.09.2021

14:46 >> 17:07

0

Trejler je prepun omaža originalu, uključujući situaciju gde Neo zaustavlja metke u zraku, uvid u stvarni svet, akrobacije, akcija...

Trejler za "Matrix 4" je konačno pred publikom (FOTO/VIDEO)
Copyright Kijanu Rivs "Matrix 4" / Printscreen Youtube

I konačno je objavljen prvi trejler za film “The Matrix Resurrections“.

Možemo videti Tomasa Andersona (Kijano Rivs) kako razgovara sa terapeutom, kojeg glumi Nil Patrik Heris i postavlja mu pitanje: “Imao sam snove koji nisu bili samo snovi. Jesam li lud?”

“Matrix 4” / Printscreen Youtube

Trejler je prepun omaža originalu, uključujući situaciju gde Neo zaustavlja metke u zraku, uvid u “stvarni svet”, akrobacije, akcija, i borba s čovekom (Yahya Abdul-Mateen II) koji je vrlo sličan liku Morpheusa.

“Matrix 4” / Printscreen Youtube

U izvornoj trilogiji spominjali su se prethodne verzije Matrice, a čini se da bi se ovaj film mogao odvijati u novijoj iteraciji od one koju smo videli u prvim nastavcima. U jednom trenutku Anderson upoznaje Keri En Mos u kafiću i vidimo da neke veze nadilaze Matrix, piše bosonoga.

“Matrix 4” / Printscreen Youtube

Kao što naziv implicira, izgleda da bismo mogli da vidimo oživljavanje mnogih ideja iz prethodnih filmova u novoj generaciji, što je sasvim očekivano, s obzirom na to da je “Matrix Resurrections” napisao pisac “Cloud Atlasa”, Dejvid Mičel.

“Matrix 4” / Printscreen Youtube

Pored vidljive i očekivane napredne tehnologije, kamere, studija, i muzika je popularna, te je za trejler odabran hit Paula Kalkbrennera “Feed your head”.

Pročitajte još

“Matrix Resurrections” dolazi u bioskope i HBO Max 22. decembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike