Sloboda Mićalović o neočekivanoj odluci: Svoje cipele ću prepustiti nekoj mlađoj koleginici

13.10.2021

18:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Predstava se igra 15 godina i uskoro se očekuje 300. izvođenje

Sloboda Mićalović o neočekivanoj odluci: Svoje cipele ću prepustiti nekoj mlađoj koleginici
Copyright ATAImages/M.S.

Glumica Sloboda Mićalović nedavno je preležala korona virus, nakon čega se vratila poslovnim obavezama. Međutim, predstavu "Čikago", u kojoj je igrala 15 godina u Pozorištu na Terazijama, uskoro će odigrati poslednji put.

- Ako se budem osećala dobro, igraću "Čikago" 19. oktobra. Predstava se igra 15 godina i ovo će biti 300. izvođenje. Predstava će se igrati i dalje, ali ću ja svoje cipele prepustiti nekoj mlađoj koleginici - rekla je Sloboda Mićalović u emisiji "Exkluziv".

Foto: 24sedam / Goran Sivački
 

Srpska glumica ostvarila je nekoliko filmskih uloga u stranim produkcijama, međutim kaže da o karijeri u inostranstvu trenutno ne razmišlja.

- Moj život je ovde, moja deca idu u školu, imam obaveze, prioritet mi za sada nije inostranstvo. I ovo do sada što sam imala iskok je bilo božanstveno, ali je baš dugo trajalo i teško mi je da sve to uklopim - istakla je Sloboda.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković Promo/ Aleksandar Čavić
 

Popularna glumica trenutno snima drugu sezonu serije "Tajne vinove loze", u kojoj igra sa suprugom Vojinom Ćetkovićem, a u kojoj će se pojaviti i njena sestra Dragana Mićalović. Emitovanje se očekuje početkom sledeće godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike