Biković u misterioznoj i dramatičnoj priči: Počelo snimanje filma „Izolacija“ (FOTO)

09.10.2021

06:01

0

Autor: Dejan Ćirić

U ovom ostvarenju igraju i Miodrag Miki Krstović, Anica Dobra, Mladen Andrejević i Marko Pantelić

Biković u misterioznoj i dramatičnoj priči: Počelo snimanje filma „Izolacija“ (FOTO)
IZOLACIJA 04 - Copyright Miloš Biković, snimanje filma Izolacija Promo/Miroslav Morača

Na Tari je počelo snimanje još jednog srpskog igranog filma pod nazivom „Izolacija“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

Autori scenarija su Marko Backović, pisac scenarija za bioskopski hit „Taksi bluz“, koji potpisuje i režiju, i Marko Jocić. Biković je, uz Jocića, i producent ovog ostvarenja koje je podržano od strane Filmskog centra Srbije.

U centru priče je Jovan, mladi biolog pun entuzijazma koji iznenada dobija dobro plaćeni posao nadgledanja migracija životinja u šumi. Na udaljenoj planini, daleko od civilizacije, smešten u drvenoj kolibi preuređenoj u naučnu stanicu, njegov posao je da vodi računa o održavanju kamera koje snimaju divlje životinje.

Miloš Biković, snimanje filma Izolacija Promo/Miroslav Morača
 

Na snimcima se u jednom trenutku pojavljuje misteriozni čovek za koga Jovan počinje da sumnja da ga uhodi. Kako vreme u izolaciji bude odmicalo, Jovan će biti svedok noćnih poseta, čudnih telefonskih poziva i neobjašnjivih zvukova koji će početi da bude njegovu paranoju i strah.

Snimanje filma Izolacija Promo/Miroslav Morača
 

Suočen sa nejasnom pretnjom vodiće unutrašnju borbu sa samim sobom u kojoj neće biti siguran da li je ono što mu se dešava realnost ili plod straha. Počeće da preispituje svoju odluku ostanka u šumi. Tačka njegovog mentalnog pucanja biće situacija kada bude video ubistvo u šumi.

Uz Miloša Bikovića u „Izolaciji“ ćemo gledati i Miodraga Mikija Krstovića, Anicu Dobru, Mladena Andrejevića i Marka Maka Pantelića.

Snimanje filma Izolacija Promo/Miroslav Morača
 

Autorsku ekipu filma čine i direktor fotografije Đorđe Stojiljković, montažerka Andrijana Krčmar, scenografkinja Sanja Bulat, kostimografkinja Jelena Đorđević, maskerka Petra Macura, kompozitor muzike Nikola Jeremić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike