Bojsi u Beogradu: Jedna stvar je posebno iznenadila popularnog glumca (VIDEO)

19.09.2021

16:11 >> 16:55

0

Autor: Dejan Ćirić

Čalis je u našem glavnom gradu boravio u januaru prošle godine

Bojsi u Beogradu: Jedna stvar je posebno iznenadila popularnog glumca (VIDEO)
Džon Čalis/Profimedia

Čuveni Bojsi iz serije “Mućke“, glumac Džon Čalis preminuo je danas u svom domu posle duge i teške borbe sa kancerom. Glumac je snimio dokumentarni film “Bojsi u Beogradu”, a u našem glavnom gradu je boravio u januaru prošle godine.

Tada je posetio Beli dvor, Marakanu, Hram Svetog Save, pijuckao rakiju staru 12 godina, družio se sa gledaocima i studentima engleskog jezika. Bio je oduševljen i zatečen u više navrata.

Džon Čalis/Profimedia

Iznenadila ga je istorija Srba, naročito priča o Svetom Savi, zatim trenuci u kojima je mogao da razume naš engleski, pitanja koja su više nego direktna, i možda više od svega to koliko je puta morao da poljubi nepoznate ljude.

– Srbi se ljube po tri puta. Nikada se toliko nisam izljubio u životu – rekao je u jednom trenutku.

Čalisovo otkrivanje srpske prestonice sačuvano je u vidu dokumentarca “Bojsi u Beogradu”, reč je o vrlo zanimljivom materijalu ne samo za fanove “Mućki”, već i za sve one koji vole Beograd.

Džon Čalis/Profimedia

Napokon, putovanje kroz prestonicu jeste Čalisu dalo odgovor na pitanje koje je tražio s početka – zbog čega su “Mućke” toliko popularne u Srbiji?

– Mislim da je najveći razlog što su “Mućke” toliko bile popularne u tom delu sveta zapravo u smehu, pogotovo u tim užasnim vremenima ljudima je trebalo da se uhvate za nešto i to je bio šou. Voleli su likove, poistovetili se s njima, smejali su se i zato osećali bolje. “Mućke” govore o teškim stvarima koje se dešavaju u životu ljudi, ali kada je obojeno humorom, manje je teško – rekao je tada, između ostalog, glumac.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti