Na današnji dan emitovana je prva epizoda "Mućki": Omiljeni glumci imaju iznenađenje za fanove (FOTO)

08.09.2021

17:02 >> 17:07

0

Poznato društvo okupilo se ispred engleskog paba The Nags Head koji je u čast njihovog povratka rekonstruisao celokupni enterijer kako bi izgledao baš onako

Na današnji dan emitovana je prva epizoda "Mućki": Omiljeni glumci imaju iznenađenje za fanove (FOTO)
Copyright Serija "Mućke" / Youtube printscreen

Prva epizoda legendarne britanske komedije “Mućke” emitovana je na današnji dan, 8. septembra 1981. godine.

Kako bi obeležili veliki jubilej, neki od glumaca šoua nedavno su se ponovo okupili ispred engleskog paba “The Nags Head”, koji se nalazi u Centalnom Londonu, kako bi snimili specijalnu epizodu koja će se emitovati večeras na britanskom kanalu “Gold”.

“Mućke” / Profimedia

Inače, poznati engleski pab, u kome su se originalno i snimale epizode “Mućki”, u čast njihovog povratka, rekonstruisao je celokupni enterijer kako bi izgledao baš onako kako ga se fanovi serije i sećaju.

Glumica Andre Bernard, koja je glumila kelnericu, objavila je fotografiju na kojoj se nalaze Gvinet Strong i Filip Pop i napisala:

– U 21. godini nisam imala predstavu da će “Nervozna Neris” biti poznata i 33 godine kasnije. Ne mogu da verujm da je prošlo 40 godina od emitovanja serije – napisala je Bernardova.

Ubrzo je stigao odgovor od čuvenog Bojsija, Džona Čalisa koji je nedavno posetio našu zemlju kako bi podneo zahtev za dobijanje srpskog pasoša.

– Da barem mogu da uživam sa vama tamo. Uživajte i molim jedan konjak – napisao je Bojsi.

Čestitkama se pridružio i britanski kompozitor Filip Poup, koji se zahvaljuje što je sarađivao sa “sjajnom glumačkom ekipom”, a u seriji je igrao lik Tonija Anđelina.

U novoj epizodi pojavljuje se i Gvinet Strong, koja je u seriji igrala Rodnijevu suprugu Kasandru.

“Mućki” / Profimedia

Podsetimo, “Mućke” su prvi put prikazane 1981. godine i pratile su doživljaje dva brata, uličnih trgovaca iz Londona, koji pokušavaju da se obogate – starijeg Del Boja, koga je tumačio Dejvid Džejson i njegovog nesnalažljivog mlađeg brata Rodnija, koga je glumio Nikolas Lindherst.

“Mućke” / Profimedia

Osim Del Boja i Rodnija, seriju su obeležili i sporedni likovi poput njihovog dede ujka Alberta, Rakel i Kasandre, Marlin i Bojsija, čistača ulice Trigera, Mikija Pirsa kao i Majka, konobara u lokalnom pabu “Ragina glava”, gde se celo društvo okupljalo.

Pročitajte još

Serija od 64 epizoda, snimana uglavnom u Bostonu i zapadnom Londonu, emitovana je više od sedam puta sve do decembra 2003. godina. Napravljeno je i nekoliko mini serija, kao i božićni specijal, mjuzikl, pa čak i društvena igra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike