Dejan Lutkić za 24sedam otkriva šta nam donosi nastavak „Švindlera“: Stižu crna udovica i kralj švindlera

05.12.2020

18:09 >> 12:44

0

Autor: Dejan Ćirić

Počelo je snimanje drugog dela jedne od najgledanijih TV serija u ovoj godini

Dejan Lutkić za 24sedam otkriva šta nam donosi nastavak „Švindlera“: Stižu crna udovica i kralj švindlera
Copyright Dejan Lutkić / Promo/Mina Šarenac

Serija „Švindleri“ je gotovo od prve epizode postigla veliku gledanost i sa snažnim argumentom postala jedna od najpopularnijih domaćih serija u godini koja je na izmaku. Sjajan scenario, režija, ali i sama radnja ove nesvakidašnje priče, ambijent u kome je snimana, maestralne uloge Dragana Jovanovića, Dejana Lutkića, Aleksandra Đurice, Pavla Mensura, Vojina Ćetkovića, Filipa Hajdukovića, do tada neviđena transformacija Gorice Popović, uverljivost i snažna gluma svih ostalih protagonista doprineli su velikom uspehu ovog projekta.

Posle mnogo nagađanja da li će „Švindleri“ dobiti nastavak, vest je zvanično potvrđena i danas je počelo snimanje drugog dela serije.

Promo/Mina Šarenac

Ekskluzivno za naš portal, izvršni producent i jedan od glavnih glumaca u seriji, Dejan Lutkić otkriva šta nas očekuje u novoj priči, koja će, sudeći po svemu, biti još uzbudljivija, mračnija i napetija.

– U preporođenu, procvalu Palanku, koja je taman zaboravila na priču o lozu i milionu dinara, stižu crna udovica, genijalni početnik i kralj švindlera, svako sa svojim ciljem. Nova i stara lica se prepliću, upoznaju, a poneki se i prisećaju davno zaboravljenih poznanstava, tonući zajedno sa meštanima u neproverenu priču o velikom bogatstvu, izgubljenom negde u Palanki, koje traži i najveća kriminalna organizacija Kraljevine. Pitanje je šta će biti bolnije – krvavi okršaj koji se stuštio kao neminovnost, ili neizbežno suočavanje likova sa samima sobom – intrigira poznati glumac i dodaje:

– Zahvalan sam što smo se izborili za priliku da radimo drugi deo i trudićemo se da bude bolji od prvog. Sve se dešava intenzivnije, ali ostajemo u okvirima vizuelnog identiteta i estetike serije. Verujem da će i druga sezona dopreti do srca ljudi i da ćemo uspeti da odemo korak dalje u odnosu na prvu – ističe Lutkić.

Promo/Mina Šarenac

Umetnik nam je otkrio i da će se već poznatoj glumačkoj ekipi pridružiti sjajna garnitura glumaca koju čine Katarina Žutić, Slaven Došlo, Nebojša Cile Ilić, Jovana Balašević, Igor Filipović, Branko Janković, Andrej Šepetkovski i mnogi drugi.

Scenarista serije je Adam Ranđelović, po ideji Đorđa Milosavljevića, režiju potpisuje Slobodanka Radun, scenograf je Vlada Vićentijević, kostimograf Jelena Petrović, a direktor fotografije Bogdan Babović. Izvršna produkcija Atos film, produkcija Telekom.

PROČITAJTE JOŠ: Na znamenitom istorijskom mestu nastavljeno snimanje serije “Vreme zla” – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike