Mima Karadžić o "Kalkanskim krugovima": Gledaoci će biti prikovani za stolicu uz ovu čudesnu priču

20.03.2021

09:45 >> 09:51

0

Scenario za seriju radio je Đorđe Milosavljević, a režiju potpisuje Milutin Karadžić, te glumac priča kako izgleda raditi sa rođenim bratom

Mima Karadžić o "Kalkanskim krugovima": Gledaoci će biti prikovani za stolicu uz ovu čudesnu priču
Copyright AtaImages / Antonio Ahel

Serija “Kalkanski krugovi”, porodična drama sa elementima trilera, počinje večeras sa emitovanjem svake subote i nedelje u 20 časova na Prvom programu RTS.

Milutin Mima Karadžić koji tumači lik Bore, vlasnika seoske prodavnice na Bukulji, kaže da je siguran da će gledaoci voleti seriju jer je drugačija od svega što se trenutno emituje.

– Priča je čudna, predivna i drži te prikovanog za stolicu, jer uz dramske i triler elemente, ima i elemenata horora – kaže Karadžić.

Glumac je za RTS otkrio i da su postojale dve varijante za ime serije: Kalkanski krugovi ili Zabran.

– Zabran je šuma oko koje se priča vrti, koja na neki način ima i glavnu ulogu u seriji. U tom zabranu dešava se jedna čudesna priča i sve to deluje jako čudno, nalik na horor… – objašnjava.

ATAImages / Antonio Ahel

Scenario za seriju radio je Đorđe Milosavljević, a režiju potpisuje Milutin Karadžić. O tome kako izgleda raditi sa rođenim bratom, Mima, uz smeh, kaže:

– Sarađujemo odlično, ali se i svađamo svaki dan. Ja sam kriv za sve što se dešava. Recimo, kada neko priča i ometa snimanje on vikne “Mima!!!” bez obzira na to što ja trenutno nisam ni prisutan.

Glumac ističe i da je u uslovima korone to što su snimali na Bukulji bila velika olakšica, kao i da mu je posebno drago što je posle mnogo godina ponovo glumio uz Žarka Lauševića.

Pročitajte još

– Pored Žarka, tu je odlična glumačka ekipa – pomenuću samo neke od njih – Vojina Ćetkovića, Natašu Ninković, Vesnu Čipčić, Nelu Mihailović, Marka Gvera… plus mnoga nova mlada imena, koji su se pokazala kao sjajni glimci – kaže Karadžić.

O svom liku navodi da je u pitanju čovek koji se trudi da svoje dvoje dece zadrži na ognjištu – da ne odu sa Bukulje u Beograd.

Dugo čuvana tajna iz prošlosti, okosnica je ove intrigantne drame, koja se pre svega bavi problemima savremene porodice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike