Tajanstveni izvođač pesme „Prvi put“: Crno-bela melanholična lirika (FOTO+VIDEO)

29.04.2021

19:01 >> 16:10

0

Autor: Dejan Ćirić

Pre svega smatram da je moja muzika generalno takvog tipa da izražava moje emocije i da se bavi tematikom koja mi je bliska i situacijama koje sam proživeo, i

Tajanstveni izvođač pesme „Prvi put“: Crno-bela melanholična lirika (FOTO+VIDEO)
Den Promo/Longplay

Mladi kantautor Nikola Denčić Den premijerno se predstavio javnosti singlom simboličnog naziva “Prvi put” čiju iskrenu i emotivnu melanholičnu liriku, obojenu laganim klavirskim notama, prati svedeni crno-beli spot.

– Pesma ‘Prvi put’ istinski pokazuje emocije kakve su bile u jednom trenutku u mom životu. Pre svega smatram da je moja muzika generalno takvog tipa da izražava moje emocije i da se bavi tematikom koja mi je bliska i situacijama koje sam proživeo. Nadam se da ću za svaku buduću pesmu imati strasti kao ‘Prvi put’ – kaže kantautor.

Den Promo/Mia Kostić

Režiser Saša Knežević uradio je u crno-belim tonovima, minimalistički i suptilno, spot za pesmu koja spaja moderne tragove u muzici sa klasičnom pop muzikom, i otkriva šta se od Dena može očekivati u budućnosti.

Mladi kantautor i producent iz Kruševca, u muzičkim vodama je od svoje 15. godine. U početku se bavio obradama raznih stranih izvođača, usavršavajući producentske sposobnosti (u house, dubstep, reggae, drum n bass i trap žanrovima), da bi 2019. godine pokrenuo svoju samostalnu etiketu i objavio autorsku pesmu “Usne”, zapaženu po nekoliko stotina hiljada strimova. Sada, pod okriljem promoterske kuće Long Play i pod imenom Den kreće u novo poglavlje u svojoj karijeri.

Den Promo/Longplay

– Smatram sebe za prilično svestranog muzičara. Prvi put sam bio inspirisan elektronskom muzikom, tačnije pesmama di-džeja Tiesto, koje mi je otac pokazivao u detinjstvu, a kasnije sam počeo da radim svoje obrade pesama za koje sam se interesovao, samostalno učio muzičku produkciju i širio svoje vidike, što je doprinelo početku moje karijere u muzičkom svetu – objašnjava Den.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi