Počinje Green Love festival: Sebastien Leger i Jay Lumen na Novosadskom sajmu

23.07.2021

07:30 >> 05:55

0

Autor: Dejan Ćirić

U cilju bezbednog provoda, osobama mlađim od 18 godina ulaz nije dozvoljen

Počinje Green Love festival: Sebastien Leger i Jay Lumen na Novosadskom sajmu
Copyright Promo/Green Love

Manje od deset dana deli nas od dvodnevnog Green Love spektakla! Na Novosadskom sajmu, pod zvezdama, 30. i 31. jula vrhunski di-džejevi prirediće ljubiteljima elektronske muzike dve nezaboravne večeri.

Senzaciju će u petak, 30. jula, pokrenuti odlični Jay Lumen, a publika će đuskati i uz naše domaće zvezde di-džej scene, Miloša Vujovića i Linear Disruption.

Naredne večeri, 31. jula, za nastavak „zelene magije“ biće zadužen fantastični Sebastien Leger, ali i di-džej Novak, Fakir i Bokee.

Promo/Green Love

Organizatori kažu da se izuzetno raduju što će konačno, posle duže vremena, publika imati priliku da uživa u kvalitetnoj elektronskoj muzici, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

– Poslednji Green Love festival održan je u oktobru, a sada smo izuzetno srećni što ljubiteljima elektronskog zvuka ponovo možemo da priuštimo vrhunsku muziku i dovedemo odlične izvođače. Umetnost će uvek pobediti, a dokaz tome je i to što je ostalo malo karata za dvodnevnu julsku avanturu – ističu organizatori.

Pročitajte još

Green Love festival od 2010. godine okuplja najprestižnije domaće i svetske di-džejeve i spaja ih sa istinskim ljubiteljima dobrog rejva u posebnoj i magičnoj atmosferi.

U cilju bezbednog provoda, osobama mlađim od 18 godina ulaz nije dozvoljen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike