Oni ne otkrivaju lica i ne daju intervjue: Nipplepeople u Novom Sadu i Beogradu u avgustu (VIDEO)

21.07.2021

12:27

0

Autor: Dejan Ćirić

Dva singla Frka i Sutra ovog tajanstvenog, maskiranog žensko-muškog dua beleže milionske preglede na Jutjub servisu

Oni ne otkrivaju lica i ne daju intervjue: Nipplepeople u Novom Sadu i Beogradu u avgustu (VIDEO)
Copyright NipplePeople Promo/Nemanja Đorđević

Elektro pop duo Nipplepeople održaće koncerte ovog leta u Novom Sadu i Beogradu, posle pauze od više od godinu dana izazvane epidemijom virusa korona.

Prvi nastup očekuje nas 13. avgusta u Promenadi u Novom Sadu (20.00), a drugi 22. avgusta u beogradskoj Barutani (21.00).

NipplePeople Promo/Nemanja Đorđević

Karte za koncert u Novom Sadu, po ceni od 1.200 dinara mogu se nabaviti preko prodajne mreže www.gigstix.com, a karte za beogradski nastup, po istoj ceni, preko prodajne mreže www.tickets.rs. Na oba koncerta će važiti i karte kupljene za odložene nastupe benda planirane u martu 2020. godine.

NipplePeople Promo/Nemanja Đorđević

Na predstojećim koncertima bend će predstaviti novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizualim elementima. Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo, čija dva singla “Frka” i “Sutra” beleže milionske preglede na Jutjub servisu. O njima ne postoji zvanična biografija i nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo, ni na fotografijama, niti daju izjave.

NipplePeople Promo/Nemanja Đorđević

Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su “Sutra”, “Broj”, “Bolji”, “Ne volim te” i “Balkan Express”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike