Velika ljubav koja je trajala pet decenija: Branku Cvejiću je do poslednjeg trenutka najveća podrška bila supruga Vesna (FOTO)

27.07.2022

06:45

0

Upoznali su se još kao studenti, ali se javno nikada nisu previše eksponirali

Velika ljubav koja je trajala pet decenija: Branku Cvejiću je do poslednjeg trenutka najveća podrška bila supruga Vesna (FOTO)
Branko Cvejić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac Branko Cvejić preminuo je sinoć u 75. godini života, a priznatom umetniku je do poslednjeg trenutka, najveća podrška bila supruga Vesna, sa kojom se upoznao još kao student.

Cvejića je proslavila uloga Baneta Bumbara u čuvenoj seriji „Grlom u jagode“, mnogi ga znaju i kao Listera iz „Porodičnog blaga“, ali on sam nikada nije voleo da se eksponira.

Vesna i Branko su se trudili da im najvažnija preokupacija u životu budu ćerka Bojana i sin Žarko, kao i unuka Zora.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Privatni život čuvao je daleko od očiju javnosti, a o pet decenija zajedničkog života sa suprugom govorio je tek jednom prilikom.

- Mi smo praktično odrastali zajedno. Počeli smo da se zabavljamo još kad smo krenuli na fakultet i, eto, to se nastavilo toliko decenija. Vesna je doktor nauka, profesor biohemije. Ali nije to loše, zato što sam se, iz radoznalosti valjda, družio sa raznim ljudima, namestilo se tako. Kumovi su mi arhitekte, prijatelj sam sa mnogim glumcima, to je normalno, kao i sa supruginim kolegama doktorima i naučnicima - govorio je glumac.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ćerka Bojana i sin Žarko su završili muzikologiju. Bojana živi i radi u Briselu, dok se Žarko, koji se školovao na Oksfordu, a doktorirao u Americi, vratio u Beograd.

- Docent je na Fakultetu za medije i komunikacije, gde je i prodekan. Njegova supruga je arhitekta i imaju divno dete, ćerku Zoru - pohvalio se tada glumac.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, glumcu je pozlilo početkom ovog meseca tokom probe u JDP-u. Cvejić se nalazio u Kliničkom centru Srbije nakon komplikacija sa debelim crevom i vodom u plućima. Od ranije je imao problem sa plućima, odnosno sa srcem. Pre četiri godine imao je operaciju kada mu je ugrađen bajpas.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike