Nebojša Milovanović o "Tajnama vinove loze 2": Aveti prošlosti i nove misterije

10.04.2022

08:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac navodi da nova sezona nosi mnogo više pitanja i tajni od prethodne

Nebojša Milovanović o "Tajnama vinove loze 2": Aveti prošlosti i nove misterije
tajne vinove loze (1) - Copyright Nebojša Milovanović Promo/Metro produkcija

Nove epizode serije „Tajne vinove loze" od 4. aprila se emituju svakog radnog dana na Prvom programu RTS-a od 20 časova.

Glumac Nebojša Milovanović tumači ulogu Zorana Tomovića, brata Vuka Tomovića, nad kojim se i dalje nadvijaju aveti prošlosti.

Serija “Tajne vinove loze” Printscreen/Met Ro productions
 

Milovanović je rekao da gleda svaku novu epizodu i da im se raduje, jer su „sve uzbudljivije i bolje", istakavši da je serija „Tajne vinove loze“ prošle godine bila najgledanija u moru drugih, zbog čega je i nagrađena.

U fokusu novih epizoda su i dalje vino, imperija porodice Tomović, odnos između Vuka, Vere, Jelene... ali i mnogo toga novog.

- Prvi deo je govorio najviše o tome ko je ubio Teodoru. To je bilo čuveno pitanje, u jednom momentu se cela Srbija pitala ko ju je ubio. Ja to nisam smeo da kažem nikome, ni na televiziji, nisam smeo ni svojoj deci da kažem - rekao je glumac i naglasio da nova sezona nosi mnogo više pitanja i tajni od prethodne.

Nebojša Milovanović Promo/Metro produkcija
 

Lik Zorana Tomovića je, po njegovim rečima, krenuo da se reintegriše i da sezonu počinje sa usponom.

- Scenaristi i pisci su osetili da Zoran ima potencijala da se razvija u drugom smeru. Bilo je mnogo loše, ali dali su mu novu šansu i rekli: „Hajde da krenemo u drugom pravcu.“ Ipak, za njega se i dalje lepe problemi sa svih strana. Da li će uspeti da se izbori, videćemo - ostao je misteriozan Milovanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike