Nikolas Kejdž o filmu u kome glumi samog sebe: Nikada ga neću pogledati (FOTO/VIDEO)

18.12.2021

12:15

0

Autor: Dejan Ćirić

„Rekli su mi da je dobar i da se svideo publici, ali mislim da je krajnje apsurdno otići u bioskop i gledati neurotičnu verziju sebe. To nikako nisam ja“, izjavio je poznati glumac

Nikolas Kejdž o filmu u kome glumi samog sebe: Nikada ga neću pogledati (FOTO/VIDEO)
profimedia-0647870851 - Copyright Nikolas Kejdž, film "The Unbearable Weight of Massive Talent"/Profimedia

U akcionoj komediji "The Unbearable Weight of Massive Talent", za koju je upravo objavljen trejler, glumac Nikolas Kejdž igra samog sebe, kao i svoje najpoznatije filmske likove.

U ovom ostvarenju Kejdž glumi izmišljenog sebe - čoveka kome je propala glumačka karijera i koji zbog toga mora da prihvati posao za koji će biti plaćen milionima - da se pojavi na rođendanu bogatog obožavatelja.

Nikolas Kejdž, film "The Unbearable Weight of Massive Talent"/Profimedia
 

Situacija ubrzo postaje dramatična, pa osim toga što je CIA primorana da se umeša, Nikolas mora, kako bi spasio svoj i živote svojih bližnjih, da se preruši u likove koje je igrao tokom cele dosadašnje karijere.

Reakcije fanova na trejler za ovaj film su različite. Jedni sa oduševljenjem jedva čekaju da vide omiljenog glumca u ovom ostvarenju, dok drugi ideju da igra samog sebe nazivaju „suludom“.

- Nikada ga neću pogledati. Rekli su mi da je dobar i da se svideo publici, ali mislim da je krajnje apsurdno otići u bioskop i gledati samog sebe, i to neurotičnu verziju sebe. To nikako nisam ja - izjavio je poznati glumac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike