Holivudske zvezde u novoj avanturističkoj komediji: Sandra Bulok, Čening Tejtum i Bred Pit na istom zadatku (VIDEO)

17.12.2021

08:50

0

Šta se dogodi kad piščeva mašta postane svarnost u koju se umeša eksentrični milijarder, možete da saznate u novom blokbasteru, za koji je upravo objavljen prvi trejler

Holivudske zvezde u novoj avanturističkoj komediji: Sandra Bulok, Čening Tejtum i Bred Pit na istom zadatku (VIDEO)
001(1) - Copyright Film "Izgubljeni grad"/Foto: Taramount film Promo

Za "Izgubljeni grad D" u kojem glavne uloge igraju  Sandra Bulok, Čening Tejtum i Danijel Redklif kažu da je komedija u stilu "U lovu na zeleni dijamant" (1984), sa Majklom Daglasom i Ketlin Tarner. 

Film "Izgubljeni grad"/Foto: Taramount film Promo
 

Sandra Bulok u novom filmu glumi Loretu ljubavnog romanopisca koji neočekivano završava u džungli sa svojim muškim modelom naslovnice (Čejning Tatum) kao rezultat neuspelog pokušaja otmice. 

Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu sa Alanom, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder (Danijel Redklif), koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada iz njene najnovije knjige. 

Film "Izgubljeni grad"/Foto: Taramount film Promo
 

Želeći da dokaže da može da bude heroj i u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spase. 

Ubačen u epsku avanturu u džungli, ovaj nesvakidašnji par će morati da sarađuje kako bi preživeo i pronašao drevno blago pre nego što zauvek bude izgubljeno.  

U ovom filmu pojavljuje se i velika holivudska zvezda Bred Pit, a da bi saznali koja je njegova uloga u ovoj komediji moraćete da pogledate film.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike