24sedam na glamuroznoj premijeri "Bese": Crvenim tepihom prošetala ekipa serije (VIDEO/FOTO)

24.11.2021

20:39

0

Miloš Timotijević, Milan Marić, Hana Selimović i Raša Bukvić pozdravili su mnogobrojne fanove i rado razgovarali sa medijskim ekipama uoči projekcije prve dve epizode popularne serije

24sedam na glamuroznoj premijeri "Bese": Crvenim tepihom prošetala ekipa serije (VIDEO/FOTO)
KATA0538 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Premijera nove sezone popularne serije "Besa", koju svi nestrpljivo čekaju kraj malih ekrana, prikazana je večeras u Kombank dvorani.

Crvenim tepihom prošetala je ekipa serije Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Hana Selimović, Milan Marić i drugi. Pažnju je privukao i Relja Popović koji će takođe biti deo druge sezone "Bese" koja stiže pod sloganom "Porodica je sve", a u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija. 

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Veoma je teško danas održati porodicu na okupu. Slogan naše serije je "Porodica je sve" jer mi na naš način pokušavamo da ukažemo koliko je važno biti zajedno. Najteži zadatak na snimanju mi je bio suočavanje sa strahom da glumim ispod vode, a ovde je to bio zahtev. Morao sam da se suočim sa tim - kazao je Bukvić i dodao da je veliki trud uložen od strane svih, te da su velika očekivanja od druge sezone.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Timotijević je istakao da je uloga u "Besi" razlog zbog kojeg se bavi glumom.

- To su uloge koje nisu jednodimenzionalne, imaju svoju dubinu i to je ono čemu sam uvek težio. Uvek se čeka sledeća uloga, ali ova je ona koju svako od nas priželjkuje - kazao je Timotijević.

Na pitanje da li je serija "Besa" previše mračna kako je mnogi osenjuju, kaže:

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Naša stvarnost je previše mračna, a umetnost podražava stvarnost, pa samim tim i serija "Besa". Ovi likovi iako su veći od života, svakako rade i korespondiraju sa stvarnošću. Trudili smo se da drugu sezonu podignemo na viši nivo. Što se tiče mog lika, meta je tu, meta je uvek na leđima onih koji rade pravu stvar. Samim tim ljudi koji žive sa metom na čelu to često ume da ih promeni i mislim da će se publika iznenaditi koliko se lik razvija i menja.

Relja Popović je istakao da je srećan što može da bude deo serije "Besa" jer je pratio i prvu sezonu.

- Moja poslednja uloga je bila u "Paradi" i ovo je bio poziv koji se ne odbija. Bilo je fenomenalno i zaista sam se osećao dobro na snimanjima. Igram žestokog momka sa beogradskih ulica koji ima niz problema iz kojih je mislio da će lako da se izvuče - kazao je Popović.

Hana Selimović je rekla da joj je ova sezona dala više prostora za slojevitiju igru.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Jako je važno da 2021. godine postoje jaki i ključni ženski likovi. Mi obilujemo serijama koje centriraju muškarce, a žene se stavljaju kao nakit ili funkcija muškog lika. Ovde to nije slučaj i drago mi je da sam zato deo ove serije. Ova serija se bavi ljudima i bez obzira na njen kriminalistički žanr, ona tretira ljude u svakodnevnim situacijama - kazala je Selimovićeva.

Milan Marić je rekao da jedva čeka da vidi kako će publika reagovati na drugu sezonu.

- Kod Luke je ogromna borba između toga ko je on zapravo i šta je nateran da bude. Luka će postati najsuroviji kada se satera u ćošak. U ovoj sezoni postaje ranjiviji jer mu se otvara šta je ono što želi - kaže Marić.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Vladimir Lučić, generalni direktor "Telekoma" istakao je veliko zadovoljstvo što se i nastavak "Bese" prikazuje baš na Superstar TV.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Mi smo vezani za projekat "Bese" jer je to bila prva domaća serija koju smo emitovali na Superstar kanalu pre tri godine. Ponosan sam što smo od tada do sada napravili najgledaniji kanal, i što je "Besa" bila baš prva serija jer je ona pomerila granice kvaliteta. Nastavak će dodatno pomeriti granice i doneti još veći kvalitet. Publika će videti nešto što nije do sada videla na ovim prostorima - rekao je Vladimir Lučić.

Serije "Besa 2" biće emitovana od 27. novembra, subotom i nedeljom od 21h na Superstar TV, kada ćete se saznati kakva sudbina čeka omiljene junake.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike