Dupla premijera filma “Nije loše biti čovek” Dušana Kovačevića (FOTO/VIDEO)

01.12.2021

12:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Reditelj legendarnih filmskih hitova vraća se publici nakon 18 godina u komediji sa elementima trilera, postavljajući večito pitanje - da li je kraj života i kraj boravka na ovom svetu, ili postoji mogućnost da se život produži u nekom drugom obliku

Dupla premijera filma “Nije loše biti čovek” Dušana Kovačevića (FOTO/VIDEO)
Nije loše biti čovek_Promo (1) - Copyright Film "Nije loše biti čovek"/Promo

Karte za premijeru novog filma Dušana Kovačevića “Nije loše biti čovek”, 7. decembra u Kombank dvorani (20.30), rasprodate su nedelju dana pred zakazanu projekciju.

Zbog velikog interesovanja, istog dana će biti organizovana i dodatna projekcija u Sali 6 Kombank dvorane u 20.15.  

Novosadska premijera zakazana je za sredu, 8. decembar, u bioskopu Arena Cineplexx sa početkom u 20 časova.

Film "Nije loše biti čovek"/Promo
 

Reditelj bioskopskih hitova “Balkanski špijun” i “Profesionalac” i autor kultnih klasika kao što su “Maratonci trče počasni krug“, „Ko to tamo peva“, “Underground”, „Radovan Treći“, „Urnebesna tragedija“, vraća se filmskoj publici nakon 18 godina u komediji sa elementima trilera, postavljajući večito pitanje - da li je kraj života i kraj boravka na ovom svetu, ili postoji mogućnost da se život produži u nekom drugom obliku.

Film "Nije loše biti čovek"/Promo
 

Priča prati profesora klavira Milana (Vojin Ćetković), pet godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli (Gordan Kičić), nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Milan odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, Milan razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom.

Film "Nije loše biti čovek"/Promo
 

Sjajnu glumačku ekipu, uz Vojina Ćetkovića i Gordana Kičića, čine Branka Katić, Hristina Popović, Nenad Jezdić, Srđan Žika Todorović, Lena Kovačević, Andrija Milošević, Mira Banjac, Milan Lane Gutović, Andrija Kuzmanović, Boris Milivojević, Marko Gvero, Bojan Dimitrijević, Jelena Mihajlović, Nemanja Stamatović, Srđan Timarov i drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike