"Nečista krv" stiže na male ekrane: Prvi trejler serije najavljuje još uzbudljiviju priču (VIDEO)

16.11.2021

14:20

0

Autor: M. Cukić

Kroz prikaz tri generacije, serija "Nečista krv" govori o finansijskom, moralnom i fizičkom posrnuću jedne porodične loze. To je priča o širenju nečiste krvi kroz porodicu koja je prouzrokovala njen konačan pad...

"Nečista krv" stiže na male ekrane: Prvi trejler serije najavljuje još uzbudljiviju priču (VIDEO)
Copyright Anđela Jovanović, Nečista krv / Promo

Objavljen je dugoočekivani trejler za 10 epizoda serije "Nečista krv", koja je nastala u produkciji Radio televizije Srbije - RTS i izvršnoj produkciji "This and That Productions".

Ostvarenje reditelja Milutina Petrovića i Gorana Stankovića, po scenariju Vojislava Nanovića, možete gledati od 4. decembra svake subote i nedelje sa početkom u 20 časova na RTS1.

Teodora Dragićević, Nečista krv / Promo
 

"Nečista krv" je desetodelna istorijska drama koja obuhvata razdoblje od 40 godina 19. veka i odigrava se na raskršću pada Otomanskog carstva i prodora modernog doba. To je vreme političkih promena, kada su bogate porodice ustupile mesto finansijski osnaženim pripadnicima niže klase. Ovu tranziciju obeležila je konstantna borba starog i novog, bogatih i siromašnih, pojedinaca i društva u kojima žive.

Katarina Radivojević, film "Nečista krv" Promo/Fame Solutions
 

Kroz prikaz tri generacije, serija "Nečista krv" govori o finansijskom, moralnom i fizičkom posrnuću jedne porodične loze. To je priča o širenju nečiste krvi kroz porodicu koja je prouzrokovala njen konačan pad.

U trejleru se mogu videti novi likovi i scene koje obećavaju da će biti još uzbudljivija priča nego u filmu.

Promo/Fame Solutions
 

Glavne uloge igraju: Dragan Bjelogrlić, Katarina Radivojević, Anđela Jovanović, Dragan Mićanović, Leon Lučev, Ljubomir Bandović, Sara Sandeva, Nela Mihailović, Feđa Štukan, Dejan Bućin, Vučić Perović, Nevena Nerandžić, Miodrag Dragičević, Milica Gojković, Nedim Nezirović, Marko Grabež..

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike