Sutra će biti obelodanjen još jedan holivudski seks skandal: Do sada se šaputalo, od sada se govori glasno

08.11.2021

11:05

0

Prema odlomcima iz knjige koje je objavio Asošiejted pres, Daglas je napao Natali Vud u leto 1955. godine dok je glumica snimala film „Tragači“

Sutra će biti obelodanjen još jedan holivudski seks skandal: Do sada se šaputalo, od sada se govori glasno
kirk daglas natalie vud profimedia-0635391706(1) - Copyright Profimedia

Čuvenu holivudsku glumicu Natali Vud je svojevremeno silovao glumac Kirk Daglas, tvrdi njena rođena sestra Lana u svojoj knjizi, memoarima „Mala sestra“ koja će biti objavljena sutra, 9. novembra.

Prema odlomcima iz knjige koje je objavio Asošiejted pres, Daglas je napao Natali Vud u leto 1955. godine dok je glumica snimala film „Tragači“.

Natali Vud/Profimedia
 

Lana Vud tvrdi da je sastanak holivudskih zvezda u čuvenom hotelu Šato Marmon organizovala njena majka Marija Zaharenko, koja se nadala da će Daglas, koji je tada imao 30 godina i bio jedan od najistaknutijih holivudskih glumaca, pomoći da se otvore vrata mladoj glumici.

Već tada je Kirk imao zapaženu karijeru, glumeći u filmovima kao što su „Spartak“ i „Obračun kod O.K. korala“.

„Činilo se da je prošlo mnogo vremena pre nego što je Natali ušla u auto i probudila me, zalupišvi vrata", piše Lana Vud.

Profimedia
 

„Izgledala je užasno. Bila je raščupana i veoma uznemirena, a ona i mama su počele da šapuću jedna drugoj. Nisam mogla da ih čujem niti da razumem šta pričaju. Očigledno je da se nešto loše tada dogodilo mojoj sestri, ali šta god da je bilo, preda mnom nisu govorili o tome jer sam bila premlada".

Lana Vud, koja je tada imala osam godina, kaže da su se njena sestra i njihova majka potom saglasile da bi Natalina glumačka karijera bila uništena ako bi javno optužila Daglasa da ju je napao.

Ona piše da joj sestra nije rekla šta se dogodilo sve do nekoliko godina kasnije, kada joj je Natali ispričala da ju je Daglas odveo u apartman i rekla: „Povredio me je, Lana".

Natali Vud/Profimedia
 

Glasine o navodnom silovanju bile su toliko rasprostranjene da se posle Daglasove smrti ime Natali Vud pominjalo na Tviteru uz njegovo.

- Neka oboje počivaju u miru - bila je izjava Daglasovog sina Majkla, takođe poznatog glumca, koju je za Asošiejted pres preneo njegov predstavnik za štampu.

Profimedia
 

Natali Vud je umrla pod misterioznim okolnostima u novembru 1981. godine. Najpre se tvrdilo da se udavila tokom izleta na ostrvo Santa Katalina u Kaliforniji, gde je bila sa tadašnjim mužem Robertom Vagnerom i glumcem Kristoferom Vokenom.

Prvobitno proglašen nesrećnim slučajem, njen uzrok smrti je 2012. promenjen u „davljenje i drugi neutvrđeni faktori".

Natali Vud/Profimedia
 

Jedan od osumnjičenih za smrt slavne holivudske zvezde je i njen suprug Robert Vagner. Lana Vud je među onima koji ga smatraju odgovornim za njenu pogibiju. Američka policija koja istražuje misterioznu smrt Natali Vud je 2018. godine označila Vagnera kao „interesantnu osobu" (u istrazi). Istražitelji u Los Anđelesu kažu da je Vagner „stalno menjao priču", dodajući da se njegove verzije događaja ne podudaraju jedna sa drugom.

Kirk Daglas je umro 2020. Imao je 103 godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: bbc.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike