To je bio jedini put da sam pomislio na samoubistvo: Dokumentarac o životu Vila Smita otkriva nepoznate detalje o slavnom glumcu (VIDEO)

31.10.2021

08:30

0

Prva dva, od šest snimljenih delova ove neuobičajene ispovesti, premijerno će biti prikazana 8. novembra na zvaničnom Jutjub kanalu popularnog glumca

To je bio jedini put da sam pomislio na samoubistvo: Dokumentarac o životu Vila Smita otkriva nepoznate detalje o slavnom glumcu (VIDEO)
Copyright Profimedia

Javnost ima priliku da zaviri u život Vila Smita, koji se odvija mimo scene i kada se ugase svetla reflektora. Popularni glumac odlučio je da podeli sa fanovima detalje iz privatnog života i predstavi sebe u jednom drugačijem svetlu u dokumentarnom serijalu "Best Shape of My Life".

Prva dva, od šest snimljenih delova ove neuobičajene ispovesti, premijerno će biti prikazana 8. novembra na zvaničnom Jutjub kanalu popularnog glumca, piše Collider.

Prinstcreen Youtube/ TheEllenShow
 

Smit je ovaj projekat započeo sa idejom da dokumentuje svoje napore u mršavljenju i podeli sa fanovima kako "prelazi iz najgoreg oblika" u savršeno telo filmske zvezde, ali se cela priča pretvorila u mnogo "dublje" putovanje i preispitivanje misli i osećanja popuparnog glumca.

- Kada sam počeo sa ovim snimcima, radio sam na formi i ulazio u najbolji oblik svog života fizički. Ali mentalno, bio sam na nekom drugom mestu. Na kraju sam otkrio koliko je toga skrivenog u meni - naveo je Smit i dodao da je za njega sve bio proces izlečenja, baš kao što je bilo i pisanje memoara "Vil", s kojima je završio razotkrivanje sebe i svih onih stvari koje isprva nije znao ni sam, pa tako o njemu nisu mogli znati ni drugi.

Profimedia
 

Zvanični trejler za "Best Shape of My Life" nagoveštava da će Smit izneti vrlo intimne detalje i misli, što već nagoveštava segment scene za stolom dok se obraća porodici rečima: "To je bio jedini put da sam pomislio na samoubistvo."

U ovom serijalu, Smit preispitije ranija ponašanja, šta je to što ga je dovelo do uspeha, a prikazani su i upečatljivi momenti sa porodicom i najbližima.

Ovo je drugi put da Smit sarađuje sa YouTube Originals, budući da je 2018. prihvatio izazov da skoči iz helikoptera iznad Velikog kanjona na svoj 50. rođendan. Sve je zabeleženo u zabavnom programu nazvanom "Will Smith: The Jump", koji je imao humanitarni karakter. Na kraju, rezultat je bio blizu 18 miliona pregleda u samo privih 48 sati od premijernog postavljanja snimka na Jutjub.

Vil Smit, Film "Kralj Ričard"/Profimedia
 

Smita očekuje i premijera filma "King Richard" (Kralj Ričard), u kome igra naslovnu ulogu. U pitanju je biografski film o usponu zvezda ženskog tenisa Venus i Serene Vilijams, ali iz perspektive njihovog trenera i oca Ričarda. Film u bioskope i na HBO Max stiže 19. novembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike