Snima se treća sezona "Igre sudbine": Omiljene junake očekuju nove intrige, suze i ljubavi

23.10.2021

10:42

0

Autor: M. Cukić

"Posle kraja, igramo produžetke u kojima će, kao i do sada, biti potvrđeno ono što je bila suština naše priče: "Ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled"", naglašava Žarko Jokanović

Snima se treća sezona "Igre sudbine": Omiljene junake očekuju nove intrige, suze i ljubavi
Copyright ATAImages / Miroslav Milic

Jedna od najgledanijih serija "Igra sudbine" dobija nastavak. Mnogobrojni fanovi bunili su se nakon što su saznali da je pala poslednja klapa ove popularne sapunice, te su na društvenim mrežama zahtevali i treću sezonu.

Nedavno je scenarista Žarko Jokanović izjavio da stavlja tačku na ovaj projekat, i da će gledaoci do januara 2022. godine videti neočekivane događaje sa svojim omiljenim junacima, ali popularna saga se ipak nastavlja.

Jokanović obećava da će u porodicama Kanački i Ožegović biti svega, intriga, skandala, suza i zavada, ali i prijateljstava i ljubavi koje pobeđuju sva iskušenja. Gledaoce očekuju još uzbudljivije epizode od januara, piše "Blic".

Milica Milša, Žarko Jokanović, Antonio Ahel/ATAImages
Žarko Jokanović i Milica Milša

- Kao što je i u seriji "Igra sudbine" sve bilo iznenađujuće i nepredvidljivo, tako je iznenađujuće i nepredvidivo sve što je u vezi snimanja serije. Samo nekoliko dana nakon završetka snimanja druge sezone, kada sam bio ubeđen da sam stavio tačku na 12.000 ispisanih strana teksta, ispostavilo se da se ta tačka pretvara u zapetu. Ovoj odluci radovaće se milioni ljudi koji svakodnevno prate seriju ne samo u našoj zemlji i regionu, nego i svi oni koji je gledaju na svim kontinentima širom zemaljske kugle, odakle su nam se takođe javljali, očajni nakon informacije da je sudija svirao kraj. Ipak, želja TV Prva da bude na strani svoje publike, što prava televizija uvek radi, posle "kraja" igramo produžetke u kojima će, kao i do sada, biti potvrđeno ono što je bila suština naše priče: "Ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled" - naglašava Jokanović za ove novine.

Milica Milša i Vladan Savić ATA Images/MIlan Maričić
 

Scenarista je nedavno izjavio da je "Igra sudbine" u prvoj sezoni imala 311 epizoda montiranih u 309 epizoda, a u drugoj da će imati još 100.

- Tako da će sa 409 epizoda (ili kojom više, što zavisi od montaže) biti najdugovečnija srpska serija, sa najvećim brojem snimljenih i emitovanih epizoda. Ako se tom rekordu doda i činjenica da smo svakog dana emitovanja bili najgledaniji od svih sadržaja na svim televizijama i oborili sve rekorde gledanosti u tako dugom vremenskom periodu skoro neprekidnog emitovanja (samo par meseci letnje pauze), onda sam više nego ponosan i zadovoljan. Pre svega mi je drago zbog uspeha koji su postigli naši glumci, koji su briljantno odigrali svoje uloge i postali omiljeni ne samo u našoj zemlji i regionu, nego i na svim kontinentima gde se naša serija gledala i još uvek se gleda sa nesmanjenim interesovanjem - rekao je Jokanović.

I glumica Milica Milša potvrdila je ovu vest.

 

 

- Dragi moji, imam jednu jako lepu vest. Zbog izuzetno velike gledanosti i milionskog auditorijuma televizija "Prva" je rešila da nastavi snimanje vaše i naše omijene serije "Igre sudbine". Gledamo se i dalje, voli vas i ljubi Ada Kanački - kazala je Milica.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike