Milica Milša i Vladan Savić otkrili šta će biti sa omiljenim glumcima iz "Igre sudbine"

10.10.2021

12:13

1

"Nisu još svi dobili da pročitaju poslednju epizodu, ali će uskoro. Bila sam ushićena, zaista sam se smejala i plakala", kazala je Milša

Milica Milša i Vladan Savić otkrili šta će biti sa omiljenim glumcima iz "Igre sudbine"
fedis_07102021_0045 - Copyright Milica Milša i Vladan Savić ATA Images/MIlan Maričić

Serija "Igra sudbine" ostvarila je neverovatan uspeh i gledanost širom Srbije, a nedavno je ovenčana nagradom publike na Fedisu, te su glumci Milica Milša i Vladan Savić, ponovili uspeh svojih kolega Luke Raca i Olje Lević od prošle godine. 

Priča "Igre sudbine" će se uskoro sa 411. epizodom završiti, ali na radost gledalaca, kako najavljuju domaći mediji, omiljeni glumci će uskoro da se nađu u novoj seriji.

Milica Milša i Vladan Savić ATA Images/MIlan Maričić
 

- Meni se prepliću snimanja serije "Igra sudbine" i "Junaci našeg doba", pa slobodnog vremena praktično nemam. Nadam se da ću kada završim te dve serije sa Žarkom uspeti negde da pobegnem na pravi odmor. Posle toga radimo dalje, jer Žarko piše novu seriju, i vrlo brzo će se mnogi glumci iz naše serije vratiti ponovo pred kamere. U novom projektu likovi će biti drugačiji, svako od nas će igrati nešto drugo, ali i u novoj seriji gledaoci će se družiti sa mnogim glumcima iz "Igre sudbine" - otkrila je Milša za "Novosti".

Ovu informaciju potvrdio je i scenarista Žarko Jokanović, koji trenutno radi na četiri nove serije, a za svaku od njih razvija zaseban i autentičan scenario.

Milica Milša, Žarko Jokanović, Antonio Ahel/ATAImages
Žarko Jokanović i Milica Milša

- Čak i kod serije "Igra sudbine" od kolumbijskog originala bila je preuzeta samo ta početna ideja, koju smo videli u prvoj epizodi. Onaj deo o zameni beba. Sve ostalo je promenjeno. Dodati su mnogi novi likovi, radnja je pisana od praznog papira - kaže Jokanović za "FilmiTV" dodajući da će tako biti i sa serijama koje priprema.

Kao supruga scenariste, Milica Milša je imala privilegiju da pre svih pročita kraj serije.

ATAImages / Miroslav Milic
Milica Milša

- Nisu još svi dobili da pročitaju poslednju epizodu, ali će uskoro. Bila sam ushićena, zaista sam se smejala i plakala. Ovog puta su to bile suze radosnice, tu i tamo prave suze, ali Žarko je napravio divno finale. Mislim da je sve zaokružio na način koji će publika voleti - rekla je Milša za "Novosti".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike