Džoni Dep stigao u Beograd: Slavni holivudski glumac na prijemu kod predsednika (FOTO)

19.10.2021

13:57

0

Autor: M. Cukić

Dep je gost naše zemlje povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES)

Džoni Dep stigao u Beograd: Slavni holivudski glumac na prijemu kod predsednika (FOTO)
Tan2021-10-19_154857608_2 - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Holivudski glumac, muzičar i filmski producent Džoni Dep sleteo je danas na beogradski aerodrom Nikola Tesla, a trenutno se nalazi na prijemu kod predsednika Aleksandra Vučića.  


Dep je prvobitno trebalo da sleti oko 12 časova, ali je odložen zakazani let iz Rima ka Beogradu.
Tanjug/Jadranka Ilić
Džoni Dep i Aleksandar Vučić

Pošto glumac nije stigao, otkazana je konferencija za medije u prostorijama italijanske produkcije "Iervolino Studios" u Beogradu, ali će se holivudska zvezda sastati sa novinarima večeras u zgradi "Geozavoda".

Dep je stigao u Beograd povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Iervolino studiosu" (IES).

Serijal je sastavljen od 54 epizode najkvalitetnijeg sadržaja za decu i sve ljubitelje animacije, a biće uskoro dostupan na striming platformama širom sveta. Na kreiranju serijala je u prethodnih godinu dana radilo više od stotinu umetnika i kreativnih stručnjaka iz Iervolino Studiosa u Beogradu i Novom Sadu.

Tanjug/Jadranka Ilić
Džoni Dep i Aleksandar Vučić

Dep je zajedno sa srpskim glumcem Milošem Bikovićem došao na sastanak sa Aleksandrom Vučićem u zgradi Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu.

Vučić je na svom nalogu na Instagramu "buducnostsrbijeav" objavio snimak susreta sa Depom.


"Dobrodošli u Srbiju", napisao je Vučić ispod snimka.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike