Džoni Dep ponovo u Beogradu: Otkriveno zašto holivudska zvezda stiže u našu prestonicu

15.10.2021

10:05

0

Autor: M. Cukić

"Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana", rekao je Andrea Iervolino

Džoni Dep ponovo u Beogradu: Otkriveno zašto holivudska zvezda stiže u našu prestonicu
Džoni Dep_photo credit Ross Halfin - Copyright Promo / Ross Halfin

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES). Ovom prilikom IES će i svečano otvoriti svoj studio u Beogradu.

- Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost -  rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija Iervolino & Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios i dodao:

- Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana. 

Promo / Daniele Venturelli
Lady Monika Bacardi, Džoni Dep i Andrea Iervolino

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Iervolino i Lady Monika Bacardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Džoni Dep ima sa filmskom i televizijskom produkcijskom kućom Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, matičnom kompanijom Iervolino Studios iz Srbije.

Džoni Dep je više puta bio u Srbiji, a poslednji put  kada je u Beogradu snimao film "Minimata".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike