Knjiga o uzbudljivom životu holivudskog producenta koji dovodi Džonija Depa u Beograd

19.10.2021

09:05

5

Autor: M. Cukić

Priča o životu Andree Iervolina govori o sreći i o tuzi jednog mladog producenta koji hoće da ostvari svoje snove i dođe do vrha svetske kinematografije

Knjiga o uzbudljivom životu holivudskog producenta koji dovodi Džonija Depa u Beograd
knjiga "Od Kasina do Holivuda" - Copyright Promo / Nevena Šarčević, Andrea Iervolino

Srpska glumica i prevodilac Nevena Šarčević prevela je sa italijanskog na srpski knjigu o životu Andree Iervolina, holivudskog producenta koji se nastanio u Beogradu i koji će danas u svom studiju ugostiti holivudskog glumca Džonija Depa.

Srpsko izdanje knjige o Iervolinu, koji je inače otvorio u našoj zemlji studio u kome će raditi nekoliko stotina ljudi i gde će stvarati filmove koji će se gledati širom planete, ugledaće svetlost dana.

Promo
 

O prevodu knjige Uga di Tulia, Nevena Šarčević kaže:

- Posao prevodioca je kreativan, ali izuzetno naporan i zahtevan i pun odgovornosti, merite jednu reč po šest sati dok ispred kamera možete improvizovati i šarmirati kad zatreba, a u prevodilaštvu nema tog luksuza. Iza prevoda stoji vaše ime i to mora biti prvokladno urađeno. Sintaksa je bila teža u knjizi "Od Kasina do Holivuda", profesora Uga di Tulia. Zadovoljstvo mi je bilo prevesti knjigu.

Knjiga o životu Andree Iervolina govori o sreći i o tuzi jednog mladog producenta koji hoće da ostvari svoje snove i dođe do vrha svetske kinematografije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike