Specijalna projekcija filma "Minamata": Neprepoznatljivi Džoni Dep u "najboljoj ulozi do sada" (VIDEO)

27.08.2021

17:36 >> 19:33

0

Naoružan samo svojom pouzdanom kamerom - protiv moćne korporacije, Smit će morati da stekne iznevereno poverenje zajednice i napravi takvu fotografiju koja ?

Specijalna projekcija filma "Minamata": Neprepoznatljivi Džoni Dep u "najboljoj ulozi do sada" (VIDEO)
Copyright Film "Minamata" / Promo

Specijalna projekcija snažne drame reditelja Endrua Levitasa “Minamata” koja po ocenama eminentnih filmskih kritičara, predstavalja “snažan odjek sadašnjeg vremena”, a glavni glumac Džoni Dep doslovce “sjedinjen sa ulogom”, biče održana u četvrtak 2. septembra u Kombank Dvorani s početkom u 19.30 časova.

Film “Minamata” / Promo

Interesantan je podatak da mnogi smatraju ulogu Džonija Depa, koji se za potrebe filma transformisao do neprepoznatljivosti, upravo za “njegov najbolji glumački performans do sada”.

Film “Minamata” / Promo

Dep u filmu uverljivo tumači ratnog fotografa Eugena Smita, koji se nakon uspeha tokom Drugog svetskog rata otuđuje od svih. Isprva odbija poziv urednika magazina “Life” da otputuje u Japan i istraži trovanje stanovnika ribarskog mesta poznatog kao Minamata. Ipak, kada ga pasionirana žena prevodilac pozove da to učini, Eugen prihvata mogućnost da istraži razorne posledice korporativne politike, kao i saučesništo policije i vlasti.

Pročitajte još

Naoružan samo svojom pouzdanom kamerom – protiv moćne korporacije, Smit će morati da stekne iznevereno poverenje zajednice i napravi takvu fotografiju koja će ovu priču preneti u svet.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike