Transformacija Mile Kunis: Od holivudske lepotice do zavisnice od heroina

19.03.2021

16:08

0

Glumica je neprepoznatljiva u trejleru za novi film, rađen po istinitoj priči, u kojem igra sa čuvenom Glen Klouz

Transformacija Mile Kunis: Od holivudske lepotice do zavisnice od heroina
Copyright Printscreen / Youtube

Holivudska lepotica Mila Kunis pristala je na neverovatnu transformaciju kako bi što bolje dočarala svoj lik u novom filmu “Četiri dobra dana”, čiji je trejler juče objavljen.

Profimedia

Bivša zvezda “Veselih sedamdesetih” igraće Moli, mladu ženu koja se bori sa zavisnošću od heroina i koja moli svoju majku, Deb, da joj pomogne. Deb će igrati čuvena Glen Klouz, koja je nedavno po osmi put nominovana za Oskara. Tokom filma majka i ćerka preživeće četiri najteža dana svojih života.

Printscreen / Youtube

Kunis, koja je uglavnom igrala u komedijima, neprepoznatljiva je u trejleru za ovu dramu. Lice i telo su joj ispijeni, pogled odsutan, a kosa i koža su joj uništene, kako bi što vernije izgledala kao narkomanka koja mora da izdrži četiri dana bez narkotika kako bi dobila lek koji će joj pomoći u daljoj borbi.

Film “Četiri dobra dana” baziran je na istinitoj priči Ilaja Sesloa, dobitnika Pulicera za članak u “Washington Postu” u kojem prenosi priču zavisnice koja živi sa majkom i očuhom. Saslou je jedan od scenarista, a ovo ostvarenje će se u malom broju bioskopa naći 30. aprila. Planirano je da će u većoj distribuciji i na striming platformama biti dostupno od 21. maja.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike