Mračne tajne vode do mitskog čudovišta: Novi film Giljerma del Tora stiže na Noć veštica (VIDEO)

10.10.2021

10:49

0

Oskarovac je ovom prilikom producent horor ostvarenja koje donosi misteriozne priče američkog gradića

Mračne tajne vode do mitskog čudovišta: Novi film Giljerma del Tora stiže na Noć veštica (VIDEO)
00Antlers_Dtlr1_Textless_Stereo_Splits_1080p.00_01_35_08.Still037 - Copyright Promo / MCF

Za najnoviji film iz "Searchlight" studija "Rogovi" izašao je prvi trejler u kome je predstavljen život stanovnika američkog gradića obavijenog mitskim pričama, a od 28. oktobra ostvarenje stiže na velika platna širom Srbije.

Producent, slavni Giljermo del Toro nagrađen je nagradom Oskar za ostvarenje "Oblik vode", koje je, takođe, ispričalo natprirodnu priču o čudnom stvorenju. Film "Rogovi" inspirisan je kratkom pričom autora Nika Antoska "Tihi dečak".

Promo / MCF
Film "Rogovi"

U zabačenom gradu u Oregonu, učiteljica iz osnovne škole i njen brat šerif upleli su se u život njenog enigmatičnog učenika (Džeremi Tomas) čije mračne tajne vode do mitskog čudovišta.

Reditelj filma je Skot Kuper koji je po svojim rediteljskim umećima poznat domaćoj publici zahvaljujući filmu "Crna misa", u kom glavne uloge tumače Džoni Dep i Dakota Džonson.

Promo / MCF
Film "Rogovi"

U novom horor filmu sa elementima drame i misterije, čija premijera stiže na proslavu najvećeg dana straha širom sveta - Noć veštica, uloge tumače i Keri Rasel u ulozi Džulije Melrouz, dok njenog brata Pola Melrouza tumači Džesi Plemons koji je ove godine igrao zlog kapetana broda u Diznijevom igranom filmu "Avantura u džungli".

Promo / MCF
Film "Rogovi"

Kako bi priča bila što verodostojnija angažovan je glumac Grejam Grini koji ne propušta priliku da glumi domoroce, te ga je domaća publika upoznala u svim nastavcima "Sumrak sage" kao poglavicu vučjeg plemena.

Promo / MCF
Film "Rogovi"

Na redovnom bioskopskom repertoaru širom zemlje film "Rogovi" naći će se od 28. oktobra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike