Novogodišnja noć uz de Beržeraka: Objavljen prvi trejler mjuzikla „Sirano“ (VIDEO)

09.10.2021

12:01

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je još jedna adaptacija čuvene francuske ljubavne drame Edmona Rostana

Novogodišnja noć uz de Beržeraka: Objavljen prvi trejler mjuzikla „Sirano“ (VIDEO)
profimedia-0629932129 - Copyright Mjuzikl Sirano/Profimedia

Filmski studio Metro-Goldwyn-Mayer objavio je trejler za svoj novi mjuzikl „Sirano“. U pitanju je adaptacija čuvene francuske ljubavne drame „Sirano de Beržerak“ Edmona Rostana.

Naslovna uloga poverena je Piteru Dinklidžu, a u filmu igraju i Hejli Benet, Kelvin Harison Džunior, Bašir Salahudin i Ben Mendelson.

Mjuzikl Sirano/Profimedia
 

Glavni junak mjuzikla, Sirano de Beržerak, vešt je na rečima, ali suviše nesiguran zbog svog izgleda. On je zaljubljen u svoju blisku prijateljicu Roksen (Benet), od koje krije svoja prava osećanja.

Kada se Roksen zaljubi u mladića Kristijana (Harison Džunior), na prvi pogled, Sirano odlučuje da ovom momku, inače netalentovanom za izražavanje, pomogne da je osvoji, tako što će umesto njega pisati ljubavna pisma njegovoj izabranici. On tako dobija priliku da bar na neki način kaže Roksen da je voli.

Film „Sirano“ je režirao Džo Rajt, poznat po filmskim hitovima kao što su „Gordost i predrasude“ (2005), „Pokajanje“ (2007) i „Najmračniji čas“ (2018).

Mjuzikl Sirano/Profimedia
 

Muziku su napisali Aron i Brajs Dresner iz grupe „The National“, dok su tekstovi numera delo Meta Bernindžera i Karin Beser.

Filmski mjuzikl „Sirano“ će se naći na repertoaru svetskih bioskopa od 31. decembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike