Da li će ona zameniti Penelope Kruz: Milena Smit nova muza Pedra Almodovara?

26.09.2021

15:20

0

U filmu "Madres paralelas" glumica tumači lik devojke Ane, koja neplanirano ostaje u drugom stanju. U bolnici u kojoj je smeštena društvo joj prave dve žene, koje igraju Penelope Kruz i Aitana Sančez Hihon

Da li će ona zameniti Penelope Kruz: Milena Smit nova muza Pedra Almodovara?
Copyright Profimedia

Premijera filma "Madres paralelas", reditelja Pedra Almodovara, na nedavno održanom Venecijanskom festivalu bila je prilika da publika prvi put vidi glumicu Milenu Smit, koja je do sada bila manje-više anonimna ličnost.

Ova 24-godišnja devojka dobila je ulogu u novom ostvarenju igrom slučaja, da bi slavni reditelj jedno ostvarenje mogao da posveti samo tome. 

Profimedia
Milena Smit

Milena Smit rođena je u španskom gradu Elče, u mešovitoj porodici, da bi se sa svega 15 godina oprobala pred kamerama. Zatim je odlučila da upiše studije glume, a to se pokazalo kao pravi potez, jer je dospela u glumačku školu koju je pohađala Penelope Kruz. U periodu koji je usledio igrala je u nekoliko kratkih filmova i muzičkih spotova, ali bez značajnog uspeha. Stoga, preuzela je odgovornost i počela da radi kao konobarica, pa redom: radnica u butiku, bejbisiterka, recepcionerka i radnica na šalteru za informacije podzemne železnice, piše Citymagazin.

Na Mileninu veliku sreću, živimo u vreme Instagrama, gde ju je pronašao reditelj David Vitori. On je odmah zapazio njenu gotičku pojavu, tetovaže, građu, ali i stil koji se kreće od šik do androginog. Nakon 6 godina traganja za glumicom za ulogu u svom filmu, odlučio je da upravo njoj pruži šansu, a ishod je nominacija za nagradu Goja. Nimalo neobično, Milenu je tada izdvojio i Pedro Almodovar, kao novu mladu nadu.

Profimedia
Milena Smit i Penelope Kruz

U filmu "Madres paralelas" Milena tumači lik devojke Ane, koja neplanirano ostaje u drugom stanju. U bolnici u kojoj je smeštena društvo joj prave dve žene, koje igraju Penelope Kruz i Aitana Sančez Hihon. Njih tri uspostavljaju prijateljstvo, jer ih ujedinjuje donošenje novog života na svet. Reditelj je poželeo da se vrati ženskim pričama, majčinstvu i porodici, ali i istakne značaj predaka i naslednika.

Nakon Venecijanskog festivala mnogi strani mediji pišu da bi upravo Milena Smit mogla da postane nova muza čuvenog reditelja i da na tom mestu zameni Penelope Kruz.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike