Petnaest godina dečjeg hora „Čarolija“: Novi album povodom jubileja

10.09.2021

13:15 >> 12:17

0

Autor: Dejan Ćirić

CD broji devetnaest dečjih pesama koje izvode Jelena Tomašević, Goca Tržan, Leontina, Tijana Dapčević, Ivana Negativ, Ana Stanić, Sergej Ćetković, Sale

Petnaest godina dečjeg hora „Čarolija“: Novi album povodom jubileja
Copyright Hor "Čarolija" Promo/Goran Jović

Dečji hor “Čarolija” osnovali su poznati regionalni menadžer Saša Mirković i  Leontina Vukomanović sa ciljem da pruže šansu mališanima zaljubljenim u muziku da se se igraju, druže, razvijaju i muzički usavršavaju uz najbolji tim muzičkih sručnjaka.

Leontina Vukomanović i hor “Čarolija” Promo/Goran Jović

Na stvaranju ovog zanimljivog projekta za najmlađe, pored Leontine, dugo i naporno su radili RTS i Hype produkcija na čijem se zvaničnom Jutjub kanalu mogu čuti sve pesme sa albuma “Zvezde pevaju čaroliju” koji je juče promovisan u Radio Beogradu.

Leontina Vukomanović je na promociji rekla kako je ideja za ovo izdanje potekla od Saše Mirkovića i njene malenkosti, s ciljem da se obeleži petnaest uspešnih godina rada najboljeg dečjeg hora u regionu.

Hor “Čarolija” Promo/Goran Jović

Dečji muzički festival “Čarolija” tokom petnaest godina svog postojanja iznedrio je brojne kompozicije za najmlađe, a one najlepše našle su se upravo na izdanju “Zvezde pevaju Čaroliju”, ovog puta u interpretaciji naših najpoznatijih pop i rok izvođača.

Hor “Čarolija” Promo/Goran Jović

Album broji devetnaest dečjih pesama koje izvode Jelena Tomašević, Goca Tržan, Leontina, Tijana Dapčević, Ivana Negativ, Ana Stanić, Sergej Ćetković, Sale Tropiko, Kiki Lesendrić i Darija Vračević.

Pročitajte još

Zajedničko izdanje Hype produkcije i PGP RTS-a oduševiće mališane svih uzrasta, zabaviti ih i pružiti osmišljen, kvalitetan i afirmativan muzički sadržaj, prilagođen njihovom psiho-fizičkom razvoju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike